Ο πιο σκληρός διαγωνισμός windsurfing περιμένει την επόμενη καταιγίδα

Ξεκινώντας από τις 5 Ιανουαρίου, 14 πολύ ανήσυχοι windsurfers θα παρακολουθούν συνεχώς τον καιρό και τους χάρτες. Αυτό που θα ψάχνουν είναι το κόκκινο -ο κόκκινος κωδικός επιπέδου καταιγίδας-, που θα φέρει τα κύματα για οποία ζουν. Αυτά τα κύματα θα δώσουν και την εκκίνηση του Red Bull Storm Chase!

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια επική θύελλα!

Οι περισσότεροι διαγωνισμοί windsurfing λειτουργούν ως εξής: γνωρίζεις την ημερομηνία και την τοποθεσία και εμφανίζεσαι ελπίζοντας για άνεμο και κύματα. Το Red Bull Storm Chase είναι χτισμένο γύρω από την ιδέα ότι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να πας όπου ξέρεις ότι θα υπάρχουν εγγυημένα άνεμος και κύμα. Είναι εύκολο; Όχι. Είναι επικό; Σίγουρα!

Πώς λειτουργεί;

Το πλήρωμα του Red Bull Storm Chase συνεργάζεται με επαγγελματίες μετεωρολόγους για να εντοπίσει το χρόνο και την τοποθεσία της τέλειας καταιγίδας. Μόλις τα εντοπίσουν, όλα ξεκινάνε!

Οι διαγωνιζόμενοι αρχίζουν να “ψάχνουν” για καταιγίδα 120 ώρες πριν συμβεί ο πιθανός διαγωνισμός. Στις 72 ώρες, η λίστα των διαγωνιζόμενων οριστικοποιείται – υπάρχουν τέσσερις θέσεις εγγυημένες για προηγούμενους διαγωνιζόμενους και τέσσερις ακόμα θέσεις που πρέπει να γεμίσουν από μια επιλογή από 10 άτομα. Στη συνέχεια οι windsurfers και το πλήρωμα αρχίζουν να ταξιδεύουν προς αυτήν την τοποθεσία. Μόλις φτάσουν εκεί έχουν 24 ώρες για να προετοιμαστούν για την καταιγίδα.

Άλματα, tricks και ενθουσιασμός

Μόλις ξεκινήσει το Red Bull Storm Chase, κάθε windsurfer θα είναι εκεί έξω, δίνοντας ό,τι καλύτερο έχει – πρώτα για να επιβιώσει από τα αφρισμένα κύματα και στη συνέχεια για να εντυπωσιάσει τους κριτές. Οι windsurfers κρίνονται από τη δυσκολία και την ποικιλία των αλμάτων και των τεχνασμάτων τους και φυσικά, από το στυλ. Μία απερίσκεπτη γενναία κίνηση μπορεί να τους δώσει περισσότερους βαθμούς; Είναι δύσκολο να το εγγυηθούμε, καθώς αυτό εξαρτάται από την ομάδα των κριτών.

video από τον περσινό αγώνα

https://www.redbull.com/int-en/videos/best-action-(dirty)

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο