Ο πρώτος αγώνας Run Your Gun στέφθηκε με επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Αναμφίβολα ήταν μία καταπληκτική μέρα! Ένας αγώνας, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, έλαβε χώρα στο σκοπευτήριο του Ασπροπύργου και συγκέντρωσε συμμετοχές κυρίως από Αττική και Πελοπόννησο.

Ο αγωνας λειοκανου τυφεκιου Run Your Gun 2021, ο πρώτος αγώνας πρακτικής σκοποβολής που οργανώνει η Ακαδημία Πυροβόλων όπλων – Firearms Academy, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη αποδοχή από το κοινό του shotgun.
Ενας αγώνας που δημιουργήθηκε και “βαφτίστηκε” από κοινού με τα Οπλοπωλεία Καλκαντζάκος από ένα απλό μοτό: Run your gun, δηλαδή τρέξε το όπλο σου, ρίξε γρήγορα, τρέξε μαζί του, μη μένεις στατικός, μη το αγοράζεις και το αποθηκεύεις σε μια ντουλάπα!
Στην προσπάθεια αυτή να δημιουρηθεί ένας μικρός, βατός και οικονομικός αγώνας για νέους σκοπευτές, αρωγοί ήταν οι TFC Shooting Team του ΑΓΩΓΗ, η οποία διέθεσε το πεδίο της, σχεδίασε τον αγώνα και τον διεκπεραίωσε μαζι με όλους.
Ο Κορκολής τερμάτισε 1ος στην κατηγορία modified, αγωνιζόμενος με τα καταπληκτικά φυσίγγια από τη βιομηχανία φυσιγγίων “Αφοι Καρδαρά”, εξελισσόμενος σε έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή της πρακτικής σκοποβολής.
 
Χορηγός του αγώνα και υποστηρικτής όλα τα χρόνια είναι φυσικά τα Οπλοπωλεία Καλκαντζάκος. 
 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top