Όχημα με δυνατότητα πυρόσβεσης παραδόθηκε στην Α΄ Κ.Ο.Κ.Δ. από την Αντιπεριφέρεια Χανίων

Από την Αντιπεριφέρεια Χανίων παραδόθηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, στην Α Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου (ΑΚΟΚΔ), ένα πλήρες αντλητικό συγκρότημα τοποθετημένο σε όχημα 4×4, με δυνατότητες πυρόσβεσης.

Η Α΄ ΚΟΚΔ έχει εκφράσει την επιθυμία να προσφέρει τις υπηρεσίες, κατά την αντιπυρική περίοδο, στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο των καθημερινών περιπολιών που πραγματοποιούν οι θηροφύλακες στην Περιφερειακή Ενότητα καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου. Για το σκοπό αυτό ομοσπονδιακοί θηροφύλακες εκπαιδεύτηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την σωστή χρήση του συστήματος.

Το αντλητικό συγκρότημα παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής στον Πρόεδρο της Α Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου κ. Γεώργιο Χαβαλεδάκη, παρουσία και του Τμηματάρχη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων κ. Ιωάννη Βερυκοκίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στο πρόσωπο του Προέδρου της ΑΚΟΚΔ, ευχαρίστησε τις κυνηγετικές οργανώσεις και τα μέλη τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εθελοντικά για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την προστασία της άγριας ζωής.

Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Αντιπεριφέρεια Χανίων και ειδικότερα προς τον.κ. Νίκο Καλογερή, Αντιπεριφερειάρχη καθώς και τον τμηματάρχη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων Γιάννη Βερυκοκίδη για τη δωρεά ενός πλήρους αντλητικού συγκροτήματος, με δυνατότητες πυρόσβεσης.
Το αντλητικό συγκρότημα έχει τοποθετηθεί σε όχημα 4×4 της Α΄ ΚΟΚΔ και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε, Χανίων έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, την οποία επίσης η Ομοσπονδία ευχαριστεί για την αμέριστη βοήθειά της και ειδικότερα τον Διοικητή κ. Γιώργο Μαρκουλάκη και τον Υποπυραγό κ. Κατσιφαράκη, ο οποίος ανέλαβε την εκπαίδευση.
 
Η Α΄ ΚΟΚΔ, χάρις στις ενέργειες και την προσφορά των προαναφερθέντων, αναβαθμίζει τη διαρκή εθελοντική της προσφορά στην προστασία της φύσης και της άγριας ζωής, συμμετέχοντας πλέον στην πρόληψη κι αν χρειαστεί στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, που τόσο πληγώνουν την ύπαιθρο του νησιού, πάντα υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 

 

www.kriti24.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top