Όλοι στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση στη Λάρισα

Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί και κυνόφιλοι,
Σας γνωρίζουμε ότι όλοι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι των γύρω περιοχών και όχι μόνο (Πύλης, Βόλου, Καρδίτσας κ.λπ.) , μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ., θα συμμετάσχουν δυναμικά στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 19:00 στη Λάρισα, που διοργανώνει η Ζ΄ Κ.Ο.Θ., στο χώρο του Σταδίου Αλκαζάρ.
 
Όλοι μαζί, κυνηγοί, κυνόφιλοι, κτηνοτρόφοι, ενεργοί πολίτες και πραγματικοί φιλόζωοι ενώνουμε τη φωνή και τις δυνάμεις μας ενάντια στο εκτρωματικό νομοσχέδιο περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς – πρόγραμμα Άργος, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και τις οριζόντιες υποχρεωτικές στειρώσεις για όλα τα ζώα συντροφιάς, δεσποζόμενα και μη, στοχοποιεί τον κυνηγό, το κυνήγι και την κυνοφιλία, καταργεί την ερασιτεχνική εκτροφή και εξαφανίζει όλες αυτόχθονες ελληνικές φυλές!
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι σύλλογοι μισθώνουν, εφόσον υπάρχουν οι απαραίτητες συμμετοχές, λεωφορεία για την ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο του Συλλόγου τους για δηλώσεις συμμετοχής.
 
Συνάδελφοι κυνηγοί, στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουμε ενεργά όλοι μαζί για το μέλλον των σκύλων μας και το αυτονόητο δικαίωμα να υπάρχουν, για να έχουν και τα παιδιά μας στο μέλλον το δικαίωμα στο κυνήγι!
 
ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ για το ΚΥΝΗΓΙ και την ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ!
 
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Σποράδων Νήσων Βαγγ. Μπαλατσός αναφέρει:
«Παρά το γεγονός των πολλαπλών πιέσεων που ασκήσαμε στην Κυβέρνηση και τις δεσμεύσεις που είχα εγώ προσωπικά, η Κ.Σ.Ε., οι πρόεδροι των άλλων Κυνηγετικών Ομοσπονδιών, οι Κυνοφιλικοί Όμιλοι και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι από βουλευτές, υπουργούς και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Κυβέρνησης, για την τροποποίηση του νομοσχεδίου, στα επίμαχα άρθρα 5 και 6, με τα οποία μας επιβάλλουν την υποχρεωτική στείρωση των ζώων μας και θεωρώντας όλους μας εν δυνάμει ανεύθυνους και ασυνείδητους, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Ήδη στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Μαγνησίας είχα δεσμευτεί ότι θα διοργανώσουμε μία Πανθεσσαλική συγκέντρωση – διαμαρτυρία στη Λάρισα. Όπως επίσης και σε προσωπική μου ανάρτηση, δίνοντας χρονικό περιθώριο στις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις των κυβερνώντων. Πράγμα, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. Η κλιμάκωση του αγώνα μας απέναντι στο νομοσχέδιο που καταδικάζει τα ζώα μας είναι μονόδρομος».
Και ο πρόεδρος των κυνηγών συνεχίζει: «Καλώ όλους τους συναδέλφους κυνηγούς της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και των όμορων Ομοσπονδιών, τους κυνόφιλους, τους ψαράδες, τους κτηνοτρόφους, αλλά και κάθε απλό πολίτη την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στη Λάρισα, στον χώρο του Αλκαζάρ, δίπλα στο κολυμβητήριο, να ενώσουμε τη φωνή μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση, ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο που αντίκειται κάθε κοινής λογικής. Ήδη, προ ημερών έχουν ενημερωθεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων, με την υποχρέωση να ενημερώσουν τους κυνηγούς-μέλη τους, για την προγραμματισμένη Πανθεσσαλική διαμαρτυρία, που διοργανώνει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας, καθώς και τον τρόπο μετάβασης αυτών στον χώρο της διαμαρτυρίας. Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. διατίθεται να ενισχύσει οικονομικά τους Κυνηγετικούς Συλλόγους, εφόσον χρειαστεί να ναυλώσουν λεωφορεία για τη μετακίνηση των συναδέλφων κυνηγών. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας».
 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top