Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 50ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας στην Κέρκυρα με διοργανωτή τον ΝΑΟΚ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας και την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.).

Πρωταθλητής ο “συνήθης ύποπτος” Γιάννης Σιδέρης του Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου, που πιστοποίησε για μία ακόμη φορά ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Να σημειώσουμε ότι μόλις πριν ένα μήνα είχε λάβει μέρος σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Σαρδηνία πλησιάζοντας την τριάδα, φτάνοντας την 4η θέση!

Μετά από 19 χρόνια από το 2002 που πρωτοεμφανίσθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με εκπληκτική εμφάνιση και στις δύο ημέρες του αγώνα, κατέκτησε για 10η φορά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην Υ/Β Αλιεία.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο πολλά υποσχόμενος Στέλιος Χριστάκης, από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας!

Τρίτη θέση ο Κώστας Νταής, με μία εκπληκτική πρώτη ημέρα!

Στα περί οργάνωσης ο Σπύρος Δελαπόρτας ήταν η ψυχή της διοργάνωσης όπου είχε εξασφαλίσει μία άρτια διοργάνωση συντονίζοντας και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Επιπλέον, μεγάλο ρόλο στην επιτυχημένη έκβαση του αγώνα έπαιξε και ο αλυτάρχης Γιώργος Χρίστης ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία και ικανότητα να συντονίσει τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.boatfishing.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο