Πρεμιέρα κάνει η εκπομπή για σκοποβολή στην COSMOTE TV

Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη σκοποβολή, έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTETV. Μέσα από 10 επεισόδια, τo «OnTarget» θα μας ταξιδέψει στον κόσμο ενός απ’ τα πιο επιτυχημένα αθλήματα για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Kορυφαία ονόματα του χώρου, μεταξύ των οποίων, η Άννα Κορακάκη, η Άγη Κασούμη, ο Μάκης Μίτας, ο Νίκος Μαυρομμάτης, ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου, θα μας εισάγουν στον κόσμο της σκοποβολής και θα αναλύσουν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να κατακτήσει κάποιος την κορυφή, σε ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους.

Στην πρεμιέρα του «On Target», την Παρασκευή 23/9 στις 21.00 στο COSMOTE SPORT 1HD, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν την ιστορία της σκοποβολής από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και σήμερα, τις ελληνικές συμμετοχές, καθώς και τις Ολυμπιακές διακρίσεις της χώρας μας.

Στα επόμενα επεισόδια, κορυφαίοι Έλληνες σκοπευτές θα μας μυήσουν στον κόσμο των αγωνισμάτων της σκοποβολής. Η Άννα Κορακάκη στο σπορ πιστόλι στα 25 μέτρα, ο Διονύσης Κορακάκης στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα, οι Μάκης Μίτας και Νίκος Μαυρομμάτης στο σκητ, ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου στο τραπ, ο Ανδρέας Ξυνογαλάς στο πιστόλι ταχύτητας και ο Γιώργος Ψυλλάκης στο compak sporting. Επίσης, θα παρακολουθήσουμε πώς η θρυλική Άγη Κασούμη των έξι συνεχόμενων συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της στη νέα γενιά, έχοντας πλέον το ρόλο της προπονήτριας.

Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη σκοποβολή, έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTETV. Μέσα από 10 επεισόδια, τo «OnTarget» θα μας ταξιδέψει στον κόσμο ενός απ’ τα πιο επιτυχημένα αθλήματα για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Kορυφαία ονόματα του χώρου, μεταξύ των οποίων, η Άννα Κορακάκη, η Άγη Κασούμη, ο Μάκης Μίτας, ο Νίκος Μαυρομμάτης, ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου, θα μας εισάγουν στον κόσμο της σκοποβολής και θα αναλύσουν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να κατακτήσει κάποιος την κορυφή, σε ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους.

 

www.crisismonitor.gr

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο