Ραντεβού στην Boat and Fishing Show 2022

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου ανοίγουν οι πύλες της Boat and Fishing Show 2022

Ηέκθεση αποτελεί μία πολυεπίπεδη εκδήλωση που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, αφού ταυτόχρονα με την Boat & Fishing Show, με το ίδιο εισιτήριο, διοργανώνεται η έκθεση Sea & Tourism Expo για το Θαλάσσιο Τουρισμό, η Watersports Expo για τους λάτρεις των Θαλάσσιων Σπορ, καθώς και η Spearfishing Expo για την Υποβρύχια Αλιεία και την Ελεύθερη Κατάδυση.

Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με μεγάλη αύξηση στον αριθμό σκαφών σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και αντίστοιχη αύξηση σε ηλεκτρονικά, ναυτιλιακά και watersports.
Εταιρίες σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ηλεκτρονικών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας και όλος ο κόσμος της θάλασσας έχει δώσει το ραντεβού του για να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζετε.
Το ίδιο αυξημένη και η συμμετοχή στο τμήμα Θαλάσσιου Τουρισμού στην έκθεση Sea & Tourism Expo. Θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, Σχολές Υποψήφιων Χειριστών Ταχύπλοου, Σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης και πιο ολοκληρωμένης Θαλασσινής έκθεσης.

Επιπλέον, στην έκθεση θα δείτε:
• 50 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ
• ΟΛΑ ΤΑ 5ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
• ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ
• ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Οι καλύτεροι ψαράδες της Ελλάδας αλλά και επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιήσουν για άλλη μια φορά σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, με την υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά και ημερίδες σχετικά με τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα Υπουργείου Ναυτιλίας, ΕΟΤ, Υπουργείου Τουρισμού, του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), και με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών και πλήθος θεσμικών οργάνων.
 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαρτίου 2022 | 13:00 – 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μαρτίου 2022 | 13:00 – 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00
 
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

H είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης βάσει των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.
 
Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ
Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ.: 2109700855
[email protected]
https://www.boatfishingshow.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο