Στις 2-5 Ιούνιου η καρδιά του κυνηγίου χτυπά στης Κωνσταντινούπολη

Η Istanbul Prohunt, η έκθεση για κυνηγετικά όπλα και υπαίθρια αθλήματα, είναι η σημαντικότερη εκδήλωση του είδους της στην Τουρκία, μια χώρα η οποία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και εξαγωγέας κυνηγετικών όπλων στον κόσμο.

Για το λόγο αυτό, το Istanbul Prohung είναι απαραίτητο για όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου, που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και τους κατάλληλους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Εκτός από το κυνήγι και τη σκοποβολή, η γκάμα της έκθεσης περιλαμβάνει επίσης αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες κάμπινγκ και ψάρεμα. Οι εκθέτες στα περίπτερα παρουσιάζουν μεγάλη γκάμα εξοπλισμού σε αξεσουάρ, ένδυση και υπόδηση.

Το Istanbul Fuar Merkez – Εκθεσιακό Κέντρο IFM βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο. Οι επισκέπτες που φτάνουν με αυτοκίνητο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τρεις εναλλακτικούς κύριους δρόμους πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένου του γραφικού παραλιακού δρόμου.

Το Istanbul Prohunt θα πραγματοποιηθεί σε 4 ημέρες από την Πέμπτη 2 Ιουνίου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

www.istanbulprohunt.com

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top