Συναντήσεις της Γ΄ ΚΟΠ με πολιτικούς φορείς του Ν. Αχαΐας

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Βουλευτές της Ν.Δ. του Νομού Αχαΐας κ.κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα, Τσιγκρή Άγγελο και Φωτήλα Ιάσων στους οποίους εξέθεσε την δυσμενή και άδικη μεταχείριση της θήρας, των κυνηγών και των κυνηγετικών οργανώσεων από την κυβέρνηση καθώς παρά τις συνεχείς οχλήσεις και τεκμηριωμένες προτάσεις που κατατέθηκαν, δεν επετράπη η άσκηση της θήρας την φετινή κυνηγετική περίοδο.
Επιπρόσθετα, κατέστη σαφές στους κ.κ. Βουλευτές ότι η λήψη των μέτρων κατά της πανδημίας έφεραν και τεράστιο οικονομικό πλήγμα στην λειτουργία της θηροφυλακής και των κυνηγετικών οργανώσεων και ως εκ τούτου καλείται η πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να στηρίξει και να αντισταθμίσει την οικονομική ζημία ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου.
 
Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα που συζητήθηκε με τους κ.κ. Βουλευτές ήταν το σχέδιο νόμου για τα ζώα συντροφιάς το οποίο επεξεργάστηκε το εντελώς αναρμόδιο υπουργείο εσωτερικών και με το οποίο αφενός επιδιώκεται η στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων και αφετέρου γίνεται στοχοποίηση των κυνηγετικών σκύλων, θέλοντας απροκάλυπτα να ικανοποιήσει ακραίες φιλοζωικές αντιλήψεις που αντίκεινται ακόμα και στην κτηνιατρική επιστήμη.
 
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου κατέθεσε εμπεριστατωμένες προτάσεις και παρατηρήσεις, ζητώντας από τους κ.κ. Βουλευτές αφενός την στήριξη τους και αφετέρου την ανοιχτή επικοινωνία για την αντιμετώπιση των θεμάτων που έχουν προκύψει, στα πλαίσια της εποικοδομητικής και αμέριστης συνεργασίας των αναγνωρισμένων και συνεργαζόμενων με την πολιτεία κυνηγετικών οργανώσεων.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top