Συνάντηση με τον Κ. Σ. Κατερίνης είχε η βουλευτής Πιερίας

Με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης, είχε συνάντηση η βουλευτής Πιερίας, κα Άννα Μάνη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την κυνηγετική κοινότητα.

Στο επίκεντρο των ζητημάτων, οι ενστάσεις των κυνηγών σε νομοσχέδιο που επίκειται να τεθεί αρχικά σε δημόσια διαβούλευση και θα αφορά στα αδέσποτα αλλά και στα δεσποζόμενα ζώα, μεταξύ αυτών και τα κυνηγετικά σκυλιά.

Για το λόγο αυτό η κυρία Μάνη είχε πριν από λίγες ημέρες, συνάντηση και με τον αρμόδιο Αν. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα. Η βουλευτής Πιερίας κατά τη συνάντηση με τον κ. Πέτσα, επισήμανε την ιδιαίτερη υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τα μέλη των οργανωμένων κυνηγετικών συλλόγων, τη συμβολή τους στην ομαλή διατήρηση της πανίδας και χλωρίδας και του μετέφερε τις ενστάσεις τους για την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση.

Οι κυριότερες ενστάσεις τους αφορούν αφενός τη στείρωση των δεσποζόμενων ζώων, μεταξύ των οποίων και τα κυνηγετικά σκυλιά και αφετέρου τον τρόπο μεταφοράς τους, ο οποίος όπως διατύπωσαν, θα πρέπει να διασφαλίζει την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών των οχήματος, και αντίστοιχα των άλλων οδηγών και αυτοκινήτων, όπως και την υγεία και την ασφάλεια των κυνηγετικών σκυλιών που μεταφέρουν.

 

 

www.eptanews.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top