Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή στην Κ.Ο. Πελοποννήσου, στην Πάτρα

Ο βουλευτής Αχαΐας τη Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στην Πάτρα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Παναγιώτη Γραματσούλια και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση. 

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν το κυνήγι, τη θηροφυλακή και γενικότερα για τα αιτήματα της Ομοσπονδίας. 

 Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου είναι  σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο εποπτεύεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα όρια ευθύνης της είναι ολόκληρη η Πελοπόννησος και τα νησιά Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει 48 κυνηγετικούς συλλόγους και αριθμεί περισσότερα από 30.000 μέλη. 

Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει την προστασία και διαχείριση του φυσικού μας περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη, προστασία και διατήρηση της θηραματοπανίδας._

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της Ε.Ε. και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top