Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων στον Κ. Σ. Λαμίας

Στον απόηχο του επεισοδίου που έλαβε χώρα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας συνεχίζεται η αντιπαράθεση των δυο ομάδων που κατέβηκαν ως “αντίπαλοι” στις πρόσφατες εκλογές, στις οποίες εκλέχτηκαν τέσσερα μέλη από την κάθε ομάδα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Κ.Σ.Λ. Γιάννης Αντωνίου απαντά στην ανακοίνωση της ομάδας των τεσσάρων που δημοσιεύτηκε στο LamiaReport.

Διαβάστε το κείμενο της απάντησης του απερχόμενου προέδρου:

Όπως και  πολλοί συμπολίτες  και συνάδελφοι κυνηγοί, διάβασα και εγώ σε site  της  πόλης  μας την απάντηση [ανώνυμη] των τεσσάρων εκλεγμένων μελών του υπό σύσταση νέου Δ.Σ  του  Κυνηγετικού  Συλλόγου μας.

Προς αποκατάσταση της  αλήθειας θα παρατηρήσω τα εξής :

  1. Κανένας, μα  κανένας  δεν πρέπει να θεωρεί τον άλλο αντίπαλο. Δεν είμαστε αντίπαλοι. Είμαστε όλοι μέλη του Συλλόγου μας  και μόνος σκοπός μας πρέπει να είναι η προώθηση των σκοπών του Συλλόγου, σε πνεύμα ομόνοιας και σύμπνοιας.
  2. Κατά πάγια πρακτική του Συλλόγου μας, ο πλειοψηφών υποψήφιος για κάθε νέο Δ.Σ., προτείνει στην Δασική Αρχή, κάποιο από τα μέλη του ως Ταμία για το νέο Δ.Σ.
  3. Αυτό έγινε και τώρα. Καμία ομάδα δεν πρότεινε αυθαίρετα κάποιον για υποψήφιο Ταμία. Άλλωστε η πρόταση αυτή δεν είναι δεσμευτική για την Δασική Υπηρεσία, η οποία έχει το απόλυτο δικαίωμα να διορίσει όποιον αυτή θέλει.
  4. Εάν κάποιος θεωρεί ή θεωρούσε πως ο προτεινόμενος δεν είναι κατάλληλος [που είναι απόλυτα] μπορούσε να εκφράσει τις  αντιρρήσεις  του στην αρμόδια Δασική Αρχή. Άλλωστε όλοι  κρινόμαστε από το έργο που παρουσιάζει ο καθένας μας…
  5. Καμία παράβαση του καταστατικού δεν έγινε στην περίπτωση της  πρότασης  του  διορισμού  Ταμία.

Ούτε  απαιτείται πρώτα  συγκρότηση του νέου Δ.Σ.  και μετά  να  γίνει πρόταση. Πού  είναι γραμμένο  αυτό;;;;
Και πώς  μπορεί να συγκροτηθεί σε σώμα το  νέο Δ.Σ. χωρίς τον Ταμία  της;;;
Δηλαδή μόνο με 8 μέλη και όχι 9;;;;; Πώς  μπορεί να γίνει  αυτό;;;;

Όσον αφορά για το  απαράδεκτο συμβάν [που  έγινε  παρουσία  πολλών  μαρτύρων] , έχει επιληφθεί  ήδη η Δικαιοσύνη και αυτή θα κρίνει.

 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
απερχόμενος Πρόεδρος  του  Δ.Σ.
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top