Τρίαθλο στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019

Για πρώτη φορά, η χώρα όπου γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα θα φιλοξενήσει έναν αγώνα IRONMAN 70.3!

Η Ελλάδα αποπνέει εικόνες αμμώδεις παραλίες με γαλάζιο ουρανό, φρέσκια και θρεπτική κουζίνα και ασβεστωμένα σπίτια. Είναι επίσης η χώρα στην οποία γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, καθιστώντας την κατάλληλη υποδοχή για ένα τρίαθλο.

Το IRONMAN 70.3 στην Ελλάδα θα λάβει χώρα τον Απρίλιο, με τις ευχάριστες θερμοκρασίες της άνοιξης να φέρνουν το ιδανικό κλίμα για αγώνες. Αυτός ο μοναδικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Πελοπόννησο – στην περιοχή γύρω από την Costa Navarino και τις περιοχές της Μεσσηνίας. Αυτή η περιοχή διαθέτει ένα από τα πιο συναρπαστικά τοπία στη Μεσόγειο, σε συνδυασμό με μια αξιοσημείωτη πολιτιστική κληρονομιά που εκτείνεται σε 4.500 χρόνια. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους από κάθε εποχή της Πελοποννησιακής ιστορίας, που περιβάλλεται από ένα τοπίο από βουνά, δάση και ποτάμια.

Οι αθλητές θα κολυμπήσουν  1,9χλμ. Κολύμπι στο Ιόνιο Πέλαγος μπροστά από την παρθένα παραλία του Navarino Dunes. Θα περάσουν μέσα από τους αρχαίους ελαιώνες και τους πευκόφυτους λόφους, χωρίς να χάνουν ποτέ το γαλάζιο του Ιονίου. Αφήνοντας το Σουλινάρι θα κατευθυνθούν προς το χωριό Γαργαλιάνοι και πίσω στο Costa Navarino. Η ποδηλατική πορεία είναι μια προκλητική, διπλή ποδηλατική πορεία πάνω από άριστους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Τέλος, ο μισός μαραθώνιος θα ξεκινήσει από το The Westin Resort Costa Navarino προς την παραλία Ωμέγα (Βοϊδοκοιλιά), μια θαυμάσια παραλία ημικύκλου με ελαφριά χρυσή άμμο. Η παραλία βρίσκεται δίπλα στη λιμνοθάλασσα Gialova, προστατευόμενη περιοχή του Natura 2000. Το δρομολόγιο συνεχίζεται μέχρι τη λιμνοθάλασσα πάνω από τα λιθόστρωτα δρομάκια του χωριού, προτού επιστρέψετε στην γραμμή τερματισμού στο The Romanos, ένα πολυτελές συγκρότημα Resort στο Costa Navarino.

http://eu.ironman.com

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top