Τρυγόνια κοκκινιστά

Υλικά για 2 άτομα

Έξι τρυγόνια

2 κρεμμύδια

1 ξυλάκι κανέλας

3 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας

αλάτι και πιπέρι.


Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε τα πουλιά. Τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, γυρνώντας απ΄ όλες τις πλευρές. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα πουλιά. Μόλις ροδίσουν, προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό, το ξυλάκι της κανέλας, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση και προσθέτουμε την πάστα της ντομάτας. Τα τρυγόνια μας θα είναι έτοιμα μετά από μία περίπου ώρα βράσιμο σε μέτρια φωτιά.
Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε το ρύζι και το σερβίρουμε μαζί με τα τρυγόνια, στο ίδιο πιάτο, περιχύνοντάς το με την κόκκινη σάλτσα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top