1ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ρόδου: O απόηχος και οι προσδοκίες

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 1ου Ποδηλατικού Φεστιβάλ Ρόδου, που είχε ως επίσημη καλεσμένο τον Sean Kelly, οι διοργανωτές εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ‘’Rodos Cycling’’ πλαισιωμένη από ανθρώπους και συνεργάτες με όραμα για τον ποδηλατικό τουρισμό στη Ρόδο πραγματοποίησε την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, με επιτυχία, μεγαλύτερη των προσδοκιών μας το 1ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ έχοντας καλεσμένο έναν ξεχωριστό άνθρωπο και τεράστια προσωπικότητα της παγκόσμιας ποδηλασίας, τον εκπληκτικό Sean Kelly.
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, κάτι που έγινε γνωστό στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, χάρις στην παρουσία δημοσιογράφου του μεγάλης εμβέλειας περιοδικού ποδηλάτου Bike Magazine, καθώς επίσης και από τους χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα επικοινωνίας του Sean Kelly.
Ο απόηχος ήταν και συνεχίζει να είναι θετικός κάνοντας μας πιο δυνατούς στην προσπάθειά μας, να κάνουμε ότι καλύτερο από την πλευρά μας το νησί της Ρόδου να γίνει ένας γνωστός ποδηλατικός προορισμός.
Οι προσδοκίες μας είναι πιο μεγάλες από ποτέ. Από την ερχόμενη άνοιξη θα δούμε τα πρώτα οργανωμένα ποδηλατικά γκρουπ να επισκέπτονται το νησί μας και είναι σίγουρο ότι θα μείνουν ικανοποιημένοι και θα μας επισκέπτονται τακτικά για τις ποδηλατικές τους διακοπές, όπως θα κάνει και ο εκλεκτός καλεσμένος μας μιας και ο ίδιος αβίαστα και επανειλημμένα ανάφερε ότι σύντομα θα το δούμε στο νησί μας. Είμαστε βέβαια στην αρχή, αλλά διαθέτουμε την θέληση και την δύναμη καθώς και έναν ευλογημένο τόπο που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά σε κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.
Σε κάθε προσπάθεια υπάρχουν και οι χορηγοί , αυτοί που εμπιστεύτηκαν και βοήθησαν με όλους τους τρόπους και μέσα που είχαν το όραμα μας αυτό και ακριβώς για αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας και να τους πούμε ότι χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει».

 Πηγή: www.dimokratiki.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο