23ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα στις 29 – 31 Ιουλίου 2022 

Το αθλητικό τριήμερο που κοσμεί για τα τελευταία 23 χρόνια την αθλητική δραστηριότητα της Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 29, 30 και 31 Ιουλίου στην Πλαζ Λαμπερού με διοργανωτή τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. 

Πρόκειται για μία αθλητική δραστηριότητα που δίνει τεράστια προβολή στην περιοχή χρησιμοποιώντας ως όχημα την επικοινωνία για τους αγώνες και προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα. 

Σε ένα τοπίο βγαλμένο από σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας, οι εκατοντάδες συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν τα υπέροχα και πεντακάθαρα νερά της λίμνης και την οροσειρά των Αγράφων που στεφανώνει την λίμνη. Στα 60 και πλέον χρόνια από τη δημιουργία της λίμνης, είναι σημαντικό που γίνεται πόλος έλξης από ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της κολύμβησης στα γαλαζοπράσινα νερά της.

 Είναι μια διοργάνωση που ενώνει τις δύο πλευρές της λίμνης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία και να ανακαλύψουν όλο το εύρος μιας περιοχής που έχει τόσα πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Αίτηση 23ου Κολυμβητικού Διάπλου (Πατήστε το link) 

 

Φέτος σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ¨Ultra Trail Run Agrafa¨ θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 10 χλμ.

Προκήρυξη αγώνα δρόμου:

https://diaplous-limniplastira.blogspot.com/2022/07/10-ultra-trail-run-agrafa-23-10.html.

 

 

Περισσότερα στο www.diaplous-limniplastira.blogspot.com

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο