3o Ωραιόκαστρο Downhill 2017 – GDC 2017 Final Round

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο.ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟY

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΣΥΛΟΓΙΚΟΥ και OPEN ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΥΝΟΥ

Ο ΠΟ.ΣΥ.Ω σε συνεργασία με τον δήμο Ωραιοκάστρου διοργανώνουν διασυλλογικό και Open αγώνα Downhill. Όσον αφορά τον αγώνα Open είναι εντεταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2017.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Σάββατο 21- Κυριακή 22- Οκτωβρίου 2017

Όλοι οι αθλητές ΟΠΕΝ ανεξαιρέτως που θέλουν να συμμετέχουν, θα υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση στη γραμματεία (εφόσον έχουν δηλώσει online θα είναι έτοιμη προς υπογραφή), ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και ότι είναι άνω των 18 ετών και ότι αποδέχονται όλους τους όρους-κανονισμούς της παρούσας προκήρυξης .

Οι ανήλικοι κάτω των 18 θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη και υπογεγραμμένη δήλωση (συναίνεσης-συμμετοχής) από τον κηδεμόνα τους, η οποία θα είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομία, Δήμος) που θα αναφέρει ότι επιτρέπουν να συμμετέχει στον παραπάνω αγώνα, καθώς και παρουσία αυτού.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει με ατομικούς σένσορες που θα παραλάβετε από την γραμματεία με την παράδοση της αστυνομικής σας ταυτότητας. Σένσορα δεν παραλαμβάνει κάνεις δίχως να παραδώσει στην γραμματεία αστυνομική ταυτότητα η διαβατήριο, σε περίπτωση απώλειας του προσωπικού σας σένσορα είστε υποχρεωμένοι να τον αντικαταστήσετε. Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στο χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επόμενη του αγώνα στις σχετικές με τη διοργάνωση, ιστοσελίδες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 21/10/2017 –Αναγνώριση διαδρομής – Δοκιμαστικά – Ενημέρωση
Κυριακή 22/10/2017 – Δοκιμαστικές Προπονήσεις- Προκριματικός –Τελικός

Αναλυτικό Πρόγραμμα Σαββάτου
08:30-09:30 Course Walk –Άνοιγμα γραμματείας στο χώρο του τερματισμού
10:00 -16:00: Kλείσιμο γραμματείας, Άνοιγμα διαδρομής, Δοκιμαστικά-Προπονήσεις
16:00- 18-00: Άνοιγμα γραμματείας στο χώρο του τερματισμού.
19:00 – 20:00 : Ενημέρωση ομάδων για τον αγώνα-κανονισμοι (χώρος γραφείων συλλόγου)
21.00-23.00: “ισοτονικό κριθάρι Party ”

*Για να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά του Σαββάτου κάποιος, θα πρέπει να φέρει αριθμό συμμετοχής στο ποδήλατο του (να είναι εγγεγραμμένος και ταμειακώς τακτοποιημένος για οπεν)

Αναλυτικό πρόγραμμα Κυριακής
08:30-10:00 Άνοιγμα γραμματείας,
9:30-11:30 άνοιγμα διαδρομής για τα ελεύθερα δοκιμαστικά πριν τον αγώνα
12:00 – 13:30 Προκριματικός Αγώνας
14:30 – 16:00 Τελικός
16:30 Απονομές Επάθλων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Η Εκκίνηση είναι στην κορυφογραμμή του δασοκτήματος Ωραιοκαστρου (θέση πυροβολείο) και ο τερματισμός στην Πλατεία Ολυμπιάδος (παιδόπολη) με υψομετρική διάφορα 400 μέτρων η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας με πλήρη πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα σημεία της, με παρά πολλά άλματα (22 των αριθμό) κυρίως χωμάτινα όλων των επιπέδων δυσκολίας, rock carden , πολύ γρήγορα κομμάτια, και burms, το συνολικό μήκος τις είναι 1.7km και το πλάτος του μονοπατιού είναι κατά μέσο όρο άνω του 1,5m, θα υπάρχει σήμανση παντού και ανά τακτά διαστήματα θα υπάρχουν κριτές και εθελοντές διασώστες, Γιατρος αγωνα καθώς και ασθενοφόρα (απλο και 4χ4). Σε όλα τα δύσκολα σημεία θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή (chicken run) για τους λιγότερο έμπειρους. Οι αγωνιζόμενοι που θα αψηφήσουν τις οδηγίες της διοργάνωσης, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.
*τεχνικές λεπτομέρειες σε χάρτη

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (οπεν)
Το όριο των συμμετοχών ορίζεται στις 150. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
• ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ (με δελτίο Ε.Ο.Π)

OPEN (με τις εξής υποκατηγορίες)

JUNIOR (1999-2005)
ELITE (1988-1998)
MASTERS (1978-1987)
VETERANS (1977 και πισω)
WOMENS ανεξαρτήτου ηλικίας (1 κατηγορία)
* HARDTAIL ανεξαρτήτου ηλικίας (1 κατηγορία)
* E-Bike
* Eλάχιστος αριθμός συμμετοχών 6 για να ισχύει η κατηγορία. Οι λιγότερες συμμετοχές θα τρέξουν στις παραπάνω κατηγορίες βάση της ηλικίας τους.

ΑΓΩΝΙΣΜΑ: DH με την εξής διάρθρωση:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-10-2017
Άνοιγμα διαδρομής για Course Walk όπως αναφέρει το πρόγραμμα, ελευθέρα δοκιμαστικά όπως αναφέρει το πρόγραμμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-10-2017
– Ελευθέρα δοκιμαστικά όπως αναφέρει το πρόγραμμα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το σταμάτημα μέσα στην διαδρομή και η ανάστροφη φορά σε αυτήν, αθλητής που θα κάνει αυτήν την παράβαση αυτομάτως λαμβάνει ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα.

  • Κατατακτήριος-Προκριματικός Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από τον Οργανωτή και την γενική βαθμολογία ένα αγώνα πριν για τον αγώνα open του κυπέλλου, Σε περίπτωση που δεν σταλεί στον διοργανωτή έγκαιρα η λίστα με την βαθμολογία του προηγούμενου αγώνα η σειρά εκκίνησης θα προκύψει με την αμέσως προηγούμενη κ.ο.κ, και αυτό είναι ευθύνη τις επιτροπής του κυπέλλου )
  • Τελικός Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από την κατάταξη των αθλητών στους προκριματικούς)
  • Για τους διασυλλογικούς αγώνες, η συμμετοχή και στους δύο γύρους (προκριματικό και τελικό) είναι υποχρεωτική. Για τους αγώνες ΟΠΕΝ, θα προκριθούν όλοι όσοι πήραν χρόνο κατάταξης στον προκριματικού αγώνα χρονομέτρησης με αντίστροφη φορά.
  • Σε περίπτωση χρονικού ορίου λόγω απροόπτων θα κρίνει η διοργανώτρια αρχή τυχόν τροποποίηση του τελικού ως προς τον αριθμό των προκριθέντων συμμετοχών ανά κατηγορία.

www.downhill.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο