6ος μαραθώνιος κανόε-καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Αιτωλικού-Μεσολογγίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αιτωλικού και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν τον 6ο Μαραθώνιο Κανόε Καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Αιτωλικού- Μεσολογγίου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Διαδρομή

– Ώρα Εκκίνησης: 17.00

– Αφετηρία: Λιμάνι Μεσολογγίου

– Τερματισμός: Δυτικά Γεφύρια Αιτωλικού

Η διαδρομή των 14χλμ έχει σημείο εκκίνησης το λιμάνι του Μεσολογγίου. Μετά την εκκίνηση οι αγωνιζόμενοι θα κινηθούν νότια προς την αρχή του διαύλου στο λιμάνι του Μεσολογγίου. Έπειτα θα κατευθυνθούν βορειοδυτικά για 2.44χλμ έως το διβάρι διαύλου όπου θα περάσουν από την πόρτα πλάτους 3μ του διβαριού. Η διαδρομή συνεχίζει βορειοδυτικά για 4,33χλμ. Στη συνέχεια η διαδρομή βγαίνει από το δίαυλο και συνεχίζει βορειοδυτικά για 2,8χλμ όπου οι αγωνιζόμενοι μπαίνουν στο δυτικό δίαυλο και συνεχίζουν για 2,6χλμ με κατεύθυνση προς το βορρά έως τον τερματισμό στα δυτικά γεφύρια του Αιτωλικού. Το βάθος σε όλο το μήκος της διαδρομής είναι 0,50-1,00μ. (βλ. άρθρο 12)

Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν συνοδευτικά σκάφη και επόπτες διαδρομής σε όλο το μήκος του Μαραθωνίου.

Η διαδρομή σε όλο το μήκος της είναι εξαιρετική για φωτογράφηση και ορνιθοπαρατήρηση.

Κανονισμοί – Δικαίωμα Συμμετοχής

Ο Μαραθώνιος είναι ανοικτός σε όλες τις κατηγορίες, ηλικίες (ενηλίκων) και τύπους σκαφών.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι:
‐ οι αθλητές να διαθέτουν θεωρημένο αθλητικό ιατρικό δελτίο
‐ όσοι δεν έχουν αθλητική ιδιότητα, θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. (Υπόδειγμα στο Παράρτημα 1 και 2 για γονέα ανηλίκου). Οι υπεύθυνες δηλώσεις είτε θα υπογραφούν μπροστά στη γραμματεία είτε θα διεξαχθούν από το σύστημα gov (Υπεύθυνη Δήλωση) και θα σταλούν ηλεκτρονικά στο noaitoliko@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

– Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ covid – 19, το πολύ 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και να το καταχωρήσουν στην πλατφόρμα του https://self-testing.gov.gr/#other. Τη μέρα του αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση της δήλωσης του τεστ ή την υπεύθυνη
δήλωση αποτελέσματος είτε να τη στείλουν ηλεκτρονικά στο noaitoliko@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

Καμία περίπτωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε κατηγορία θα γίνει δεκτή χωρίς τα παραπάνω έγγραφα. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της όποιας τροποποίησης του
προγράμματος.

 

Επικοινωνία

Ν.Ο. Αιτωλικού
Τηλέφωνο: 6948 171810
Email: noaitoliko@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες στο www.agrinionews.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top