Αγώνας ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας για πρώτη φορά στο Ωραιόκαστρο

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Ωραιόκαστρο αγώνας Ορεινού Τριάθλου, Διάθλου (ποδηλασία-τρέξιμο), Ορεινού Τρεξίματος και Ορεινής Ποδηλασίας με σημείο εκκίνησης το «στολίδι» του Δήμου Ωραιοκάστρου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος». Οι αγώνες διοργανώνονται από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) και θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021.

«Αναπτύσσουμε το πεδίο των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Σχεδιάζουμε να καταστήσουμε το Ωραιόκαστρο σημείο αναφοράς για ορεινές αθλητικές δραστηριότητες, καθώς το επιτρέπουν η τοποθεσία και ο φυσικός πλούτος του Δήμου μας. Για πρώτη φορά διοργανώνουμε αγώνες ορεινού τριάθλου, διάθλου, τρεξίματος και ποδηλασίας αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Πρόκειται για μία πρωτότυπη για το Ωραιόκαστρο αθλητική εκδήλωση που διοργανώνεται από την ΔΗ.Κ.Ε.Ω. το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη. Καλούμε τους συνδημότες μας, αλλά και τους κατοίκους από άλλες περιοχές να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα και να απολαύσουν το τρέξιμο και την ποδηλασία στη φύση», αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Τονίζει επίσης πως στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» θα διοργανωθούν παράλληλα ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και για ενήλικες.

Συμπληρώνει πως μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές των αθλουμένων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σωματείο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Περισσότερα στο https://www.makthes.gr/

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top