Απαγόρευση αλιείας από την ξηρά στον Λιμένα Γυθείου

 

Όπως ενημέρωσε ο Λιμενάρχης Γυθείου, Πλωτάρχης Ευάγγελος Τσαλής«απαγορεύεται η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας από την ξηρά, με κάθε είδους αλιευτικό εργαλείο στον Λιμένα Γυθείου, από την είσοδό του στη συμβολή των οδών Βασιλέως Παύλου και Πρωθυπουργού Τζανή Τζανετάκη μέχρι τη θέση όπου υφίσταται ο φανός στον προβλήτα αυτού, κατά τη χρονική περίοδο από 1/6/2021 έως 30/9/2021».

Επιπλέον αποφασίστηκε:

Α. Η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας από τη ξηρά επιτρέπεται σε όλο το μήκος της χερσαίας ζώνης λιμένα καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους καθώς και στο Λιμένα Γυθείου κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως και την 30η Ιουνίου εκάστου έτους, με χρήση 1 μόνο αλιευτικού εργαλείου ανά αλιέα, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Εφόσον ο προβλήτας του λιμένος είναι κενός και δεν υπάρχει Ε/Γ πλοίο για εκτέλεση δρομολογίου ή Φ/Γ για φορτοεφορτώσεις ή Κ/Ζ – Θ/Γ πλοίο αναψυχής

  • Όπως άλλως υποδειχθεί από τη Λιμενική Αρχή

Β. Κάθε αλιέας μετά το πέρας της αλιείας υποχρεούται να καθαρίζει τον χώρο της χερσαίας ζώνης λιμένα από αντικείμενα που χρησιμοποίησε στην αλιεία.

Γ. Οι παραβάτες της παρούσης υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 296 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Γυθείου (Β΄508/1978).

Δ. Η αριθ. 12/2017 Απόφαση Λ/Χ ΓΥΘΕΙΟΥ παύει να ισχύει.

 
 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο