Απαγόρευση κυνηγίου στο δήμο Αλεξανδρούπολης

Απαγορεύεται το κυνήγι όλων των ειδών για πέντε (5) χρόνια, δηλαδή από την κυνηγετική περίοδο 2020-2021 έως και την κυνηγετική περίοδο 2024-2025, σε έκταση 3.510.681,04 τ.μ. στην περιοχή του οικισμού Αισύμης του δήμου Αλεξ/πολης.

Η απαγόρευση αφορά περιοχή που έχει πληγεί από πυρκαγιά την 13η Σεπτεμβρίου 2020 τα όρια της οποίας περιγράφονται όπως κατωτέρω και φαίνονται στο συνημμένο απόσπασμα χάρτη κλίμακας 1:10.000 που συνοδεύει την απαγορευτική διάταξη.

Εκκίνηση σε απόσταση 160μ από το γήπεδο νότια του οικισμού Αισύμης τον αγροτικό δρόμο με νότια κατεύθυνση. Σε 200 μέτρα αριστερά τον αγροτικό δρόμο που κυκλώνει ύψωμα «Μύτες», μέχρι το σημείο που συναντά ξανά τον αγροτικό δρόμο Αισύμης-Πατάρων. Από εκεί διασχίζει κάθετα τον δρόμο και με νότια κατεύθυνση καις την συνέχεια νοτιοδυτική το ανώνυμο ρέμα μέχρι το ποιμνιοστάσιο Καζάκου. Εκεί με κατεύθυνση νοτιοδυτική τον αγροτικό δρόμο που κατευθύνεται στην δασική θέση «δεξαμενή» βόρεια του λόφου «Μαρίνος». Από την τσιμεντένια δεξαμενή ακολουθεί για 800 μέτρα προς νότο τον αγροτικό δρόμο μέχρι τον αδιέξοδο αγροτικό δρόμο στα δεξιά. Από εκεί με βόρεια κατετρο 326 μέτρα. Από εκεί την αγροτική οδό με ανατολική κατεύθυνση για 400 μέτρα μέχρι την διασταύρωση ανώνυμης αγροτικής οδού. Στην συνέχεια διασχίζει τα νότια όρια του 417 αγροτεμαχίου Αισύμης μέχρι την ανώνυμη κορυφή με υψόμετρο 373 μέτρα. Κατόπιν με ανατολική κατεύθυνση μέχρι τα βόρεια όρια του αγροτεμαχίου 1514 Αισύμης όπου και διασταυρώνεται με ανώνυμη αγροτική οδό. Κατόπιν με κατεύθυνση βόρεια τον αγροτικό δρόμο για 500 μέτρα και στην συνέχεια δεξιά για 160 μέτρα μέχρι την αποθήκη Αναστασιάδη. Από εκεί τον αγροτικό δρόμο με ανατολική κατεύθυνση μέχρι τα νεκροταφεία της Αισύμης. Από εκεί ακολουθεί την αγροτική οδό νότια των νεκροταφείων για 300 μέτρα μέχρι και το αρχικό σημείο εκκίνησης.

Η παρούσα τροποποιεί ως προς τα όρια της απαγόρευσης, την Ρυθμιστική Διάταξη Θήρας 5/2020 του Δασαρχείου Αλεξ/πολης

Οι παραβάτες της παρούσας και εκείνοι κατ’ εντολή των οποίων ενεργούν, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας
Η τήρησή της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και φύλακες θήρας των Κυνηγ. Συλλόγων, της Ελληνικής Αστυνομίας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο