BERETTA SV10 PERENNIA III KICK-OFF – VIDEO

Καλώς ήρθατε στην τρίτη γενιά των σούπερ ποζέ BERETTA!

Σε ένα παραδοσιακό τουφέκι το έργο των σχεδιαστών είναι ακόμη δυσκολότερο. Ο σχεδιασμός του υπόκειται σε περιορισμούς από τις διαστάσεις, τη λειτουργικότητα και ισορροπία των επί μέρους τμημάτων, την εργονομία, το βάρος και την παράδοση. Το νέο BERETTA SV10 PERENNIA III αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα πώς οι σχεδιαστές της BERETTA αξιοποίησαν στις σωστές αναλογίες όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά για ένα μοναδικό σκοπό: το κορυφαίο αποτέλεσμα κομψότητας, μοντέρνου σχεδιασμού, απόδοσης και στυλ.

Η έκφραση perennial (αιώνιος), αυτός δηλαδή που διαρκεί χρόνια, ο ανθεκτικός, δηλώνει ένα όπλο με συνεχώς αξιόπιστη απόδοση, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης και αφού θα έχει ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια.Το SV10 δηλώνει τους δεσμούς οικογένειας με τα SO10. Ένα τουφέκι νέας αισθητικής και τεχνολογίας κορυφής. Καλώς ήρθατε στην τρίτη γενιά των σούπερ ποζέ BERETTA!

beretta sv10 perennia III kick off2

Παραδοσιακή κλάση, καινοτομία στο στυλ: μπάσκουλα-σχέδιο καννών

Η μπάσκουλα, ενώ διατηρεί τον παραδοσιακό μηχανισμό ασφάλισης BERETTA με τραπεζοειδείς ώμους και διπλά επιμήκη μπουλόνια, χαρακτηρίζεται από τις πλευρικές πλάκες που προεξέχουν από τις πλευρές σε σχήμα αιχμής βέλους. Οι ώμοι ασφάλισης του μονομπλόκ και οι αντίστοιχες υποδοχές στη μπάσκουλα έχουν νέο μεγαλύτερο σχήμα που, όχι μόνο ενσωματώνει καλύτερα το σχέδιο των πλευρικών πλακών, αλλά βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των κλειδιών.

Το ραφινάρισμα στο στυλ συνεχίζεται στο σχήμα σύνδεσης του κοντακιού, που κινείται εμπρός μέσα στις πλευρές της μπάσκουλας, προσδίδοντας σταθερότητα στην ακαμψία της σύνδεσης κοντακιού/μπάσκουλας. Οι, νέου προφίλ, κάννες εμπλέκονται κομψά στην μπάσκουλα και εξασφαλίζουν άψογη αντοχή και ανθεκτικότητα. Μηχανουργικά κατεργασμένη από μονοκόματη ράβδο κράματος χάλυβα, σκληρυμένη και βαμμένη, η μπάσκουλα του SV10 PERENNIA III παρέχει χαμηλό και κομψό προφίλ, που επιτρέπει την ανακατεύθυνση της ανάκρουσης σε ευθεία με τον ώμο του χρήστη.

Έτσι, μειώνεται η αίσθηση της ανάκρουσης και αυξάνεται η ευκολία επώμισης. Το κράμα υψηλής αντοχής της μπάσκουλας προστατεύεται από ειδικό φινίρισμα με βάση το Nickel, που αυξάνει την ανθεκτικότητα και την αντοχή της στα στοιχεία του περιβάλλοντος που προκαλούν οξείδωση (σκουριά).

beretta sv10 perennia III kick off3

Υποφυλακτήρας σκανδάλης και σκανδάλη

Ο δυνατός υποφυλακτήρας της σκανδάλης, από μονοκόματη ατσάλινη ράβδο, συνδυάζεται κομψά με τη σκανδαλοθήκη από δύο στρογγυλεμένες ενισχυτικές ρίγες. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, σχέδιο και λειτουργία εμπλέκονται σοφά. Αποκλειστικό προνόμιο των ακριβότερων τουφεκιών, η σκανδάλη του SV10 PERENNIA III κατασκευάζεται από σκληρό, αλλά ελαφρύ τιτάνιο. Αυτό το ξεχωριστό υλικό εγγυάται την αντοχή και την αξιοπιστία χρήσης, ακόμη και στις πιο δύσκολες κυνηγετικές συνθήκες.

beretta sv10 perennia III kick off4

Αποκλειστικά υψηλή απόδοση: νέες κάννες OPTIMA-BORE HIGH PERFORMANCE®

Κατασκευασμένες από κράματα υψηλής αντοχής, με τη χρήση αποκλειστικής διαδικασίας ψυχρής σφυρηλάτησης, που εξασφαλίζει την άψογη ομοκεντρία στους αυλούς, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και συγχρόνως ελαφριές. Σχεδιασμένες να αντέχουν στην ακαμψία των ατσάλινων σκαγιών, χαρακτηρίζονται από νέο εσωτερικό προφίλ OPTIMA-BORE HIGH PERFORMANCE® (Υψηλής Απόδοσης) με μακρύτερο κώνο σφήνωσης, που βελτιώνει την κατανομή και συνεισφέρει στην μείωση της ανάκρουσης.

Ο αυλός και η θαλάμη χρωμιώνονται πλήρως εσωτερικά, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αντίσταση στη διάβρωση και τη φθορά και για να αυξάνεται η ταχύτητα των σκαγιών. Οι κάννες εμπλέκονται αρμονικά στο μονομπλόκ, δημιουργώντας αεροδυναμικό προφίλ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν τέλεια ανθεκτικότητα και σκληρότητα. Οι εξωτερικές επιφάνειές τους έχουν γυαλιστερό φινίρισμα όρφνωσης.

Αποκλειστικά υψηλή απόδοση: νέα OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE®

Με επιμήκυνση σύσφιγξης, διαθέτουν εσωτερικό προφίλ, που μειώνει την τριβή και βελτιώνει την πυκνότητα και κατανομή της βολής. Κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής ατσάλι και διαθέτουν φινίρισμα από επίστρωση κράματος Nickel. Τα BERETTA OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE® (Υψηλής Απόδοσης) εγγυώνται σημαντική αντίσταση στη σκουριά και αντοχή στην ακαμψία των ατσάλινων σκαγιών. Eίναι πλήρως εναλλάξιμα σε όλες τις κάννες BERETTA με υποδοχή OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE®.

Τεχνολογία κορυφής: Νανοκεραμική®

Με τεχνολογία Νανοκεραμικής® στα μεταλλικά μέρη, για ασύγκριτη προστασία από τη φθορά και τη σκουριά.

Φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα εξώθησης

Νέο σύστημα, πατέντα της BERETTA, στην εξώθηση των καλύκων, που επιτρέπει την επιλογή ανάμεσα στην αυτόματη εξώθηση ή την απλή μηχανική εξώθηση των άδειων καλύκων.

beretta sv10 perennia III kick off5

Ενισχυμένοι πείροι συναρμογής

Συμμετρικοί σε αναλογίες και με σημαντικό μέγεθος, οι πείροι συναρμογής διαθέτουν νέα ειδική εσωτερική ενίσχυση, για να προσφέρουν μέγιστη αντίσταση στο stress της τουφεκιάς μετά από χρόνια χρήσης.

Άνεση και υψηλή τεχνολογία: πρωτοποριακό κοντάκι BERETTA Q-STOCK®

Το νέο προφίλ Q-STOCK® διαθέτει ένα αποκλειστικό σύστημα στη μπάσκουλα, πατέντα της BERETTA, που επιτρέπει την αποσυναρμολόγησή της σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα, για αντικατάσταση, εξειδικευμένη εργασία, ή πρόσβαση στον μηχανισμό της σκανδάλης, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης του πέλματος. Επομένως καταργείται η παραδοσιακή τζαβέττα. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη σταθερότητα κοντακιού-μπάσκουλας, ασφαλές κλείδωμα, διαρκές στο χρόνο, και μακρύτερη διάρκεια ζωής του όπλου.

Νέα πάπια με νέο μεταλλικό μέρος

Αεροδυναμική και κομψή, έχει νέο εργονομικό σχήμα που εγγυάται σίγουρο πιάσιμο. Ο νέος μεταλλικός μοχλός της διαθέτει νέο πατενταρισμένο εσωτερικό μηχανισμό, που διατηρεί σταθερή την εφαρμογή της σε κάννες και μπάσκουλα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αντοχής του συστήματος κλειδώματος και την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του όπλου.

Λιγότερη ανάκρουση, μικρότερη αναπήδηση κάννης, περισσότερη ακρίβεια: σύστημα KICK-OFF®

Με το νέο προηγμένο υδραυλικό σύστημα KICK–OFF® (πατέντα της BERETTA κατευθείαν από την τεχνολογία των αυτοκινήτων) δραστικής μείωσης της ανάκρουσης, εγκατεστημένο, για πρώτη φορά παγκοσμίως, μέσα σε ξύλινο κοντάκι, μειώνεται η ανάκρουση κατά -69% σε σχέση με τα συμβατικά ξύλινα κοντάκια. Η ενέργεια της ανάκρουσης διαχέεται βαθμιαία μέσα από δύο υδραυλικούς αποσβεστήρες λαδιού ενσωματωμένους στο μηχανισμό, που προσφέρουν εμφανέστατη άνεση στο χρήστη. Ταυτόχρονα, μειώνεται η αναπήδηση της κάννης και βελτιώνεται η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία, η ακρίβεια και γενικότερα ο χειρισμός του όπλου.

Αξεσουάρ

Παραδίδεται σε βαλίτσα πολυπροπυλενίου, 5 τσοκς με κλειδί, στροφείς αορτήρα, πλαστικό πέλμα και λάδι BERETTA.

Λεπτομέρειες, εικόνες, video και τεχνικά χαρακτηριστικά στο http://www.sv10perennia.com/

πηγη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο