Διεκδίκησε μία θέση για να διασχίσεις τον Αρκτικό Κύκλο πάνω σε έλκηθρο τον Απρίλιο 2023

Είκοσι λάτρεις της περιπέτειας από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία εμπειρία-ζωής σε μόλις έξι ημέρες, διασχίζοντας 300 χιλιόμετρα στον Αρκτικό Κύκλο πάνω σε έλκηθρο. Εάν θέλεις να διεκδικήσεις ένα από τα είκοσι «εισιτήρια» για να λάβεις μέρος σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, η Fjällräven σε προσκαλεί να κάνεις την προεγγραφή σου και να παρακολουθήσεις το παγκόσμιο launch event στις 24 Οκτωβρίου.

Το Fjällräven Polar επιστρέφει τον Απρίλιο 2023, μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, με νέα διαδρομή, η οποία έχει ως αφετηρία την περιοχή Jukkasjärvi στη Σουηδική Λαπωνία και τερματισμό το Signaldalen, στην άκρη των Νορβηγικών φιόρδ. Η διαδικασία αιτήσεων περιλαμβάνει 3 challenges διάρκειας 3 εβδομάδων, με διαφορετική θεματική, αλλά με κοινό παρονομαστή τη σχέση με τη φύση. Όσοι κάνουν αίτηση, θα αποδέχονται το κάθε challenge, δημοσιεύοντας περιεχόμενο στο Instagram, με τα σχετικά tags και hashtags @fjallravenofficial, #FjallravenPolar2023 και τον αριθμό του challenge, δηλαδή #Challenge1, #Challenge2, #Challenge3. Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των αιτήσεων στις 13 Νοεμβρίου, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους νικητές, οι οποίοι θα
ανακοινωθούν στις 23 Νοεμβρίου σε ζωντανή μετάδοση.

Το Fjällräven Polar ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 ως ένας απαιτητικός αγώνας ελκήθρων σκύλου, που απευθυνόταν μόνο σε επαγγελματίες. Ωστόσο, από το 2012 έως και σήμερα, αποτελεί μία εμπειρία για όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη φύση, να ανακαλύψουν αχαρτογράφητες περιοχές και μαγευτικά τοπία, να διανυκτερεύσουν σε σκηνή για 5 βράδια σε θερμοκρασίες από -15° C έως και -30° C και να αναπτύξουν δεξιότητες επιβίωσης.

Η Fjällräven διαθέτει ποικιλία επιλογών σε εξοπλισμό και ρουχισμό που είναι αναγκαίος για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος υπό αυτές τις συνθήκες, όπως τα πανωφόρια Pack Down Anorak της σειράς Expedition, το τζάκετ Singi Down και το Nuuk Parka, που διατίθεται για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αδιάβροχες μεμβράνες, μάλλινες κάλτσες και γάντια.
Εάν θέλεις να ζήσεις τη μοναδική περιπέτεια της Fjällräven, κάνε την προ-εγγραφή σου και μη χάσεις το παγκόσμιο launch event στις 24 Οκτωβρίου, όπου θα ανακοινωθεί και το πρώτο
challenge!

Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις 13 Νοεμβρίου εδώ: experience.fjallraven.com/polar

Fjallraven Polar 2022 Sweden
Fjallraven Polar 2022 Sweden
Fjallraven Polar 2022 Sweden

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο