Δύσκολη η ανάπλαση του σκοπευτηρίου στο Καμπάνι

Ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΚ και αντιπρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Μανώλης Κουριδάκης, τοποθετείται για το θέμα που συζητήθηκε στο πλαίσιο των αγώνων “Μάχη της Κρήτης”, καταθέτοντας τις απόψεις του για το πώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα τέταρτο stand ούτως ώστε το σκοπευτήριο να μπορεί να φιλοξενεί διοργανώσεις όπως παγκόσμια κύπελλα.

Σύμφωνα με όσα τονίζει:

«Στο συγκεκριμένο χώρο όπου κάποιοι υπονοούν, εκεί που βρίσκεται τώρα η τοξοβολία, δε μας παίρνουν τα μέτρα. Υπάρχουν κάποιες λύσεις, τις οποίες θα μου επιτρέψετε να μην τις αναφέρω τώρα, όπου θα πρέπει να τις μετρήσουμε μετρό με μετρό. Το όποιο τέταρτο stand δημιουργηθεί θα πρέπει να έχει την ίδια κατευθυντικότητα με τα ήδη υπάρχοντα.

Η αίσθηση που έχω, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επέμβαση η οποία εάν γίνει όπως εγώ την φαντάζομαι στα μεσοδιαστήματά που υπάρχουν μεταξύ πρώτου και τρίτου stand, καταργήσουμε το δεύτερο stand για να χωρέσουμε άλλο ένα και να γίνουν τέσσερα, αυτό όπως καταλαβαίνετε, με παρεμβάσεις της ΓΓΑ, δηλαδή του Δημοσίου, θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι για δύο χρόνια τουλάχιστον το σκοπευτήριο δεν θα μπορεί να πάρει αγώνες Α κατηγορίας, καθώς θα λειτουργούν μονάχα το πρώτο και το τρίτο stand.

Θα πρέπει δηλαδή να μετρήσουμε τα υπέρ και τα κατά… Σε ό,τι με αφορά, με ενδιαφέρει πραγματικά αυτό γιατί χρόνια τώρα το συζητάμε, όμως πρακτικά είναι δύσκολο. Η Ομοσπονδία έχει τον τρόπο, σαν Ομοσπονδία δηλαδή έχουμε τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τις επιμετρήσεις που χρειάζεται για να δούμε πραγματικά εάν αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μέχρι τότε κρατάμε ζωντανές τις ελπίδες μας».

Η ΣΚΟΛΕΚ, ο σύλλογος που προεδρεύει ο κ. Κουριδάκης, ετοιμάζεται το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου να διοργανώσει μετά από 7 χρόνια και για τρίτη φορά έναν διεθνή αγώνα σκοποβολής,
Σύμφωνα με όσα σημειώνει:

«Στις 2-3 Ιουλίου έχουμε μία διεθνή διοργάνωση, ένα γκραν πρι στο compak sporting, την κυνηγετική σκοποβολή δηλαδή. Είναι το τρίτο κατά σειρά που διοργανώνει το σωματείο μας, το πρώτο διεξήχθη το 2014 και το επόμενο το 2015 ενώ το τρίτο γίνεται τώρα.

Περιμένουμε κόσμο από το εξωτερικό, προετοιμαζόμαστε, οι εγκαταστάσεις θέλουν μια προετοιμασία και θα την έχουμε. Η οργανωτική επιτροπή του σωματείου μας θα κάνει αυτά που πρέπει, προσπαθούμε να έχουμε και τους χορηγούς μας για την συγκεκριμένη εκδήλωση γιατί υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις.

Πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση, τα Χανιά είναι μια φιλόξενη περιοχή, το ίδιο το σωματείο μας και η υποδομή στο σκοπευτήριο, οπότε πιστεύω ότι στις εξετάσεις που θα δώσουμε σε αυτή τη διοργάνωση θα είμαστε καλοί όπως πάντα», καταλήγει ο κ. Κουριδάκης.

 

www.athlitiko.gr

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο