Οι προσπάθειες των Κυνηγετικών Οργανώσεων φαίνεται να αποδίδουν

Με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας από το Υπουργείο Εσωτερικών που αφορά Ρυθμίσεις για την ευζωία των ζώων (Νόμος 4830/2021), σας ενημερώνουμε ότι στις 19 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και αντιπροσωπίας της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο αποκλειστικά θέματα που σχετίζονται με το παραπάνω νομοσχέδιο. Κατατέθηκε στον Υφυπουργό εμπεριστατωμένος φάκελος με τις προτάσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων (τις οποίες επισυνάπτουμε) και συζητήθηκαν οι προβληματισμοί μας αναφορικά με τις στειρώσεις των κυνηγετικών μας σκύλων καθώς και με την εφαρμογή των διοικητικών προστίμων που προβλεπόταν να τεθούν σε ισχύ από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο Υφυπουργός αντιλαμβανόμενος το δίκιο των αιτημάτων μας μας υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν άμεσες αλλαγές στον Νόμο όπως και έγινε. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Υφυπουργός ΥΠΕΝ κ. Γιώργος Αμυράς τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή του και την πολύτιμη συμβολή του στην κατανόηση των θέσεων της Κυνηγετικής οικογένειας.

Ο αγώνας μας για την προάσπιση των συμφερόντων της κυνηγετικής οικογένειας συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο