Εναρξη για το 87o Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά

Έναρξη σήμερα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (14-18 Ιουλίου) στην Καστοριά για όλες τις Κατηγορίες, έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

5 μέρες, 30 Σωματεία, 700 αθλητές, πλαισιωμένοι από προπονητές και συνοδούς και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) ως διοργανώτρια αρχή, εξασφαλίζουν μία επιτυχημένη διοργάνωση από κάθε πλευρά.

Ο Δήμος Καστοριάς υποδέχεται πανέτοιμος τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, έχοντας “τραβήξει κουπί”, όλο το προηγούμενο διάστημα, με συστηματικές και πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς επίσης και με καταλυτικές παρεμβάσεις, πάντοτε σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και τους τοπικούς Ομίλους, προκειμένου να είναι όλα άψογα για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης χαιρετίζοντας τη μεγάλη αυτή κωπηλατική διοργάνωση σημειώνει ότι “τις επόμενες μέρες θα δώσουμε ένα ακόμη δείγμα των δυνατοτήτων που έχει η Καστοριά για την τέλεση τόσο μεγάλων αθλητικών γεγονότων, δικαιώνοντας απολύτως την επιλογή των διοργανωτών. Κάθε δράση που αξιοποιεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά της λίμνης μας, κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική και αυτή η δημοτική αρχή θα στηρίζει δυναμικά και αποφασιστικά παρόμοιες δράσεις. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κωπηλασίας αποτελούν πολύτιμο εργαλείο ανάδειξης και προβολής της Καστοριάς, ενώ παράλληλα τονώνεται η τοπική μας οικονομία. Εύχομαι καλή διαμονή στις αποστολές και καλή επιτυχία στα αγωνίσματα που συμμετέχουν”.

 

 

 

www.kozanilife.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο