Επιμορφωτικό – Κυνοφιλικό σεμινάριο από τον 3ο Κ.Σ. Αστρους και την Γ΄ ΚΟΠ

Κ. Σ. Αστρους Κυνουρίας

 
Έγινε το ενημερωτικό επιμορφωτικό, κυνοφιλικό και κυνηγετικό σεμινάριο που συνδιοργάνωσε ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Άστρους και η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.
Την εκδήλωση ετίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε κ. Γιώργος Αραμπατζής. Ο πρόεδρος του 3ου Κ.Σ.Α Βαγγέλης Σαμαρτζής καλωσόρισε του ομιλητές και άνοιξε το σεμινάριο με έναν μεστό περιεκτικό λόγο.
 
Οι ομιλητές, Παναγιώτης Γραμματσούλιας πρόεδρος της Γ΄Κ.Ο.Π., Τρακάκης Φώτιος γενικός γραμματέας της Κ.Σ.Ε, Γεώργιος Πετράκης δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω πρόεδρος του Κ.Σ. Αιγάλεω και ο συμπατριώτης μας εκπαιδευτής και εκτροφέας, μίλησαν για θέματα ο καθένας της ειδικότητάς των.
Έτσι η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα και οι κυνηγοί με τις εύστοχες ερωτήσεις τους ενημερώθηκαν για τα θέματα που μας απασχολούν.
Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε η Κ.Σ.Ε στο εξοχικό κέντρο Γλυφάδα στους κυνηγούς που προσήλθαν.
 
Ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Άστρους ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Αραμπατζή για την προσφορά της δεξίωσης, επίσης τον Γιάννη Δράνια υπάλληλο του Ιδρύματος Ζαφείρη που εργάστηκε εκτός ωραρίου για την τεχνική υποστήριξη, όπως επίσης τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ζαφείρη κ. Νίκο ΓαΪτάνη.
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο