Έρχεται το “Rhodes Bike Festival”

Η εταιρεία “RODOSCYCLING” ανακοίνωσε ότι από 22 έως 29 Οκτωβρίου  διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το “Rhodes Bike Festival”, με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας και νυν σχολιαστής του παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικών μεταδόσεων τηλεοπτικού καναλιού “EUROSPORT”  Sean Kelly!

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της Ρόδου ως ενός νέου  ποδηλατικού προορισμού για τους τουρίστες λάτρεις του αθλήματος στην Ευρώπη και όχι μόνο. Άλλωστε το μήνυμα που εκπέμπει η εκδήλωση, είναι: “RHODES, YOUR NEXT CYCLING DESTINATION!”*

Λίγα λόγια για τον ποδηλατικό τουρισμό
Ο ποδηλατικός τουρισμός είναι ειδική κατηγορία, όπου η ποδηλασία είναι ο κύριος σκοπός του ταξιδιού και το ποδήλατο αποτελεί το μέσο προκειμένου οι επισκέπτες – τουρίστες να βιώσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Αφορά επισκέπτες που, είτε διαμένουν σε ένα συγκεκριμένο τουριστικό προορισμό και επιλέγουν ημερήσιες ποδηλατικές διαδρομές, είτε επισκέπτονται περισσότερους προορισμούς και διαμένουν σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Οι ποδηλατικές δραστηριότητες αναψυχής διακρίνονται σε ήπια ποδηλασία, όπου ο ποδηλάτης απολαμβάνει τη φύση και το τοπίο, και σε εντατική ποδηλασία, όπου η φυσική κατάσταση είναι ο κύριος στόχος.

 

 

 

www.rodiaki.gr

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο