Έρχεται τον Οκτώβρη ο Μαραθώνιος Υμηττού!

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», υπό την αιγίδα  της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και την υποστήριξη του ΟΝΑΔΕΑ(Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης) διοργανώνει τον “ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΡΑΤΗΟΝ”  στο Νότιο Υμηττό την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.
 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί  στον περιοχή του Νότιου Υμηττού στα όρια των δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης-Κορωπίου, Βύρωνα, Ηλιούπολης. 
 
Εκκίνηση-τερματισμός: Η εκκίνηση θα δοθεί στο Α’ Αθλητικό Κέντρο Αργυρούπολης και ο τερματισμός απέναντι στο Σπίτι Γυμναστικής του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Ώρα  εκκίνησης: 08:00πμ 
Χρονικό όριο τερματισμού: 10 ώρες

Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.
 
Θα πρέπει να έχουν Ιατρική γνωμάτευση καταλληλότητας άσκησης με ημερομηνία το αργότερο 15 ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα.

Ο ΕΥΚΛΗΣ δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Ο ΕΥΚΛΗΣ απεκδύεται κάθε ευθύνης σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος. Ο ΕΥΚΛΗΣ αποποιείται τυχόν οικονομικής απαίτησης εκ μέρους των αγωνιζομένων, υπό μορφή αποζημίωσης, σε περίπτωση ατυχήματος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top