Ετοιμάσου για το Red Bull Art of Motion 2017

Στο 6ο Red Bull Art of Motion είδαμε νέα πρόσωπα να κατακτούν το βάθρο, τον Ολλανδό Bart van der Linden και τους Αμερικανούς Alfred Scott και Joey Adrian, που κατάφεραν να αποκλείσουν φαβορί όπως τον Δημήτρη DK Κυρσανίδη και το Λετονό θρύλο Pavel Petkuns.

Το 2017, το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στη Σαντορίνη για 7η χρονιά, κι εδώ έχουμε τις ημερομηνίες της κάθε φάσης, για να προετοιμαστείς αν θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση στον τελικό αγώνα!

http://www.redbull.com/gr/el/stories/1331841925786/imerominies-red-bull-art-of-motion-2017

 

1. Online Qualifier 2017

Ο Online Qualifier μέσω video, θα ανοίξει στις 6 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιουλίου 2017. Θα έχεις δηλαδή έναν ολόκληρο μήνα για να ετοιμάσεις το video σου, διάρκειας μέχρι 90 δευτερόλεπτα που να αναδεικνύει τα skills σου. Είναι σημαντικό στο video που θα έχεις ανεβάσει στο YouTube, να φαίνεται το πρόσωπό σου, τα landings σου χωρίς χρήση προστατευτικών και ο τίτλος του video να αναφέρει το όνομά σου και την φράση “Online Qualifier Red Bull Art of Motion 2017”. Οι 7 καλύτεροι freerunners (4 άντρες και 3 γυναίκες) θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στο main competition που θα γίνει στις 07 Οκτωβρίου στην Οία.

2. Selection Jam 2017

Το Selection Jam θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου 2017 στη Σαντορίνη. Όπως και πέρσι, το Selection Jam είναι ανοιχτό για όλους, άρα αν δεν τα κατάφερες να προκριθείς μέσω του Online Qualifier, αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία! Η κριτική επιτροπή του Red Bull Art of Motion, θα επιλέξει από το Selection Jam τους 20 αθλητές που θα περάσουν στον Onsite Qualifier και θα φτάσουν μια ανάσα από το μεγάλο διαγωνισμό!

3. Onsite Qualifier 2017

Οι 20 καλύτεροι του Selection Jam θα αγωνιστούν στον Onsite Qualifier στις 5 Οκτωβρίου 2017. Οι 5 καλύτεροι αθλητές του Onsite Qualifier, θα πάρουν μέρος στον τελικό του Red Bull Art of Motion 2017!

Red Bull Art of Motion 2017 – Main Competition

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στη Σαντορίνη. Στον μεγάλο τελικό θα αγωνιστούν οι 7 νικητές του Online Qualifier, οι 5 νικητές του Onsite Qualifier και οι 6 πρώτοι από την κατάταξη του Red Bull Art of Motion 2016.

Τι θα αξιολογούν οι κριτές του Red Bull Art of Motion

Για να πάρεις την πρόκριση στον τελικό δεν αρκεί να βγάζεις τέλεια trick, πρέπει τα runs σου να έχουν ροή και να αξιοποιείς το χώρο γύρω σου. Κριτές του Red Bull Art of Motion θα είναι ο Anan Anwar για τη δημιουργικότητα, ο Gabriel Nunes για τη δυσκολία, ο Sergio Cora για τη ροή, ο Kie Willis για την εκτέλεση και ο Marcus Gustafsson για τη συνολική εμφάνιση. Επικεφαλής των κριτών θα είναι ο Patrick Morawetz.

Τώρα που ξέρεις το πρόγραμμα, οργάνωσε την προπόνησή σου κι ετοίμασε το video σου (μέχρι 90 δευτερόλεπτα) για τον Online Qualifier!

 

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top