Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με base jump!

Το base jump έχει χιλιάδες φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όπως και στην Ελλάδα.

Στη χώρα μας υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορεί κάποιος να κάνει base jump και οι λάτρεις του γνωστού extreme αθλήματος τα γνωρίζουν καλά. Μάλιστα εκτός από Έλληνες πολλοί είναι αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό για να κάνουν Base jump.
Κάποια από τα πιο γνωστά μέρη για να κάνει κάποιος το εν λόγω άθλημα είναι ο Όλυμπος, το Μέτσοβο, η Σύμη και  φυσικά το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

Σε αντίθεση με άλλα extreme sports όπως π.χ το bungee jumping, το base jumping είναι απαιτητικό ως προς τις προϋποθέσεις για να ασχοληθεί όποιος ενδιαφέρεται.
Πριν από όλα χρειάζεται βαθειά ψυχική αναζήτηση και επίγνωση της πραγματικότητας! Συγγενείς και φίλοι πρέπει να γνωρίζουν την απόφαση του ατόμου να ασχοληθεί με το BASE και να είναι και οι ίδιοι ενημερωμένοι για το άθλημα. Αυτά σε πρώτη φάση με τις ψυχολογικές προϋποθέσεις.

Τώρα, ως προς τις βασικές προϋποθέσεις, το σημαντικότερο είναι η πραγματοποίηση κατά μέσο όρο 150 αλμάτων skydiving πριν το base jumping.
Έπειτα απαραίτητη είναι η παρακολούθηση του FJC (First Jump Course) και μετά την ολοκλήρωση του μπορείτε πλέον να το τολμήσετε.
Ωστόσο αν ακόμα το σκέφτεστε, παρόλο που δεν έχετε ιδέα από skydiving, καλύτερα να απομακρύνεται αυτή τη σκέψη από το μυαλό σας. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, πάνω απ’ όλα κατανοήστε τι είναι το Base Jumping.

http://www.redbull.com/gr/el/adventure/stories/1331825941581/valery-rozov-psilotero-base-jump-ston-kosmo

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο