Κάλεσμα για συμμετοχή στην έρευνα για την κατάσταση του τρυγονιού στην Ισπανία

Μέσω μιας διαδικτυακής έρευνας, οι κυνηγοί θα μπορούν να κάνουν γνωστές τις αντιλήψεις και τις προτιμήσεις τους στο κυνήγι τρυγονιού.

Η Βασιλική Ισπανική Κυνηγετική Ομοσπονδία (RFEC) θα συνεργαστεί με τη Μονάδα Κυνηγιού και Ψαρικών Πόρων του Πανεπιστημίου της Κόρδοβα (UIRCP-UCO) στη συλλογή δεδομένων για τη μελέτη του ευρωπαϊκού τρυγονιού που διεξάγεται από ερευνητές του Ινστιτούτου Προηγμένων Κοινωνικών Σπουδών IESA-CSIC, και του Πανεπιστημίου της Αλμερία.

Μέσω της διαδικτυακής έρευνας που απευθύνεται σε κυνηγούς τρυγόνων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές όπου το κυνήγι αυτού του αποδημητικού πτηνού είναι πιο διαδεδομένο, η μελέτη αυτή θα αποκαλύψει την κατάσταση του είδους. καθώς οι εμπειρίες και οι προτιμήσεις των κυνηγών θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη διαφορετικών κανονισμών που ρυθμίζουν τη θήρευσή τους στο μέλλον.

Για το λόγο αυτό, η RFEC καλεί όλους τους κυνηγούς-λάτρεις του τρυγονιού να συμμετάσχουν σε αυτή την ανώνυμη έρευνα και να συνεισφέρουν τις απόψεις τους στη μελέτη που θα χρησιμεύσει ως εργαλείο για την υπεράσπιση του κυνηγιού τρυγονιού.

 

Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στην έρευνα

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο