Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2021

Ξεκινά την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 14:00 η επίσημη περίοδος των εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου 2021, ενώ σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από τις 25 Αυγούστου, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα κλείνουν άμεσα.

Για τους δρομείς που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής και καταβολής της συνδρομής συμμετοχής μέχρι τις 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

Δικαίωμα εγγραφής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών, δηλαδή έως το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Με την ολοκλήρωση της επιστροφής των χρημάτων των ατομικών και ομαδικών συνδρομών του ΗΜΑ 2020, για όσους επέλεξαν να ακυρώσουν την εγγραφή τους, αποφασίστηκε η έναρξη των εγγραφών με τις διαθέσιμες θέσεις που απομένουν, μετά την μεταφορά των συμμετοχών του ΗΜΑ 2020 στη Διοργάνωση του 2021.

Είδη εγγραφών στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Οι εγγραφές μπορεί να είναι ατομικές ή ομαδικές και για καθεμία από αυτές θα ισχύουν τρία επίπεδα εγγραφής: βασικό, ενισχυμένο και πλήρες, με το ποσό να διαφοροποιείται από 15€ έως 60€ για τον Ημιμαραθώνιο και 10€ έως 35€ για τον αγώνα των 5χλμ.

Μεταφορές από την περσινή διοργάνωση

Οι δρομείς που έχουν επιτυχώς μεταφέρει την εγγραφή τους από τη διοργάνωση του ΗΜΑ 2020, θα λάβουν αυτόματα τη νέα επιβεβαίωση της εγγραφής τους με την σχετική πληροφόρηση, κατά προτεραιότητα πριν το άνοιγμα των εγγραφών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  www.athinahalfmarathon.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top