Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο πρώτος αγώνας Ορεινού Τριάθλου, Διάθλου

Με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή ο πρώτος αγώνας Ορεινού Τριάθλου, Διάθλου (ποδηλασία-τρέξιμο), Ορεινού Τρεξίματος και Ορεινής Ποδηλασίας στο δήμο Ωραιοκάστρου της Θεσσαλονίκης. Τους αγώνες διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος».

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στα αγωνίσματα, καθώς επίσης και σε όσους εργάστηκαν για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Αναπτύσσουμε στο Δήμο μας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις και ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια το Ωραιόκαστρο να αποτελεί σημείο αναφοράς για ορεινές αθλητικές δραστηριότητες», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Οι δημότες μας, αλλά και κάτοικοι από άλλες περιοχές αγκάλιασαν την πρώτη διοργάνωση ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Τρεξίματος και Ποδηλασίας που πραγματοποιήσαμε στο Ωραιόκαστρο. Τα θετικά σχόλια όσων συμμετείχαν στα αγωνίσματα σχετικά με την διοργάνωση μας ενθαρρύνουν και μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σχεδιάζουμε τις επόμενες διοργανώσεις. Θέλουμε να κάνουμε τον Δήμο μας πρωταγωνιστή και στις αθλητικές δράσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» διοργανώθηκαν παράλληλα ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά. Στήθηκε πίστα δεξιοτεχνίας για ποδήλατα, ενώ ανιματέρ ψυχαγώγησαν τα παιδιά.

 

 

www.typosthes.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top