Μετάλλια από τους Ροδίτες στο Πανελλήνιο Όμνιουμ της ποδηλασίας

Νέες σημαντικές επιτυχίες για τη ροδίτικη ποδηλασία στο Πανελλήνιο πίστας Όμνιουμ που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με συνδιοργανωτή μάλιστα τον Ροδήλιο.

Κατ’ αρχάς με μια εκπληκτική παρουσία και πρωτιές σε σκρατς, τέμπο, αγώνα αποκλεισμού και τέμπο, ο Ροδίτης πρώην αθλητής του Διαγόρα, Μιλτιάδης Χαρόβας, που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΟ Βόλου ήταν «χρυσός» στο αγώνισμα των  Εφήβων με 146 πόντους κι ακολούθησε ο Δημήτρης Κατσίμπουρας από τον ίδιο σύλλογο με 140. Μετάλλιο όμως κατάκτησε και ο Αριστείδης Κουτούνης, αθλητής του Ροδήλιου, και συγκεκριμένα το χάλκινο με 131 πόντους, ενώ ο Μιχάλης Σαββάκης από τον ίδιο σύλλογο ήταν 4ος με 112 πόντους.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές λαμβάνουν μέρος και στο Πανελλήνιο απλών αγωνισμάτων πίστας στις ίδιες εγκαταστάσεις που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων. Υπενθυμίζουμε ότι αγωνίσματα στην κατηγορία Νεανίδων δεν διεξάγονται εξαιτίας του ότι δεν συμπληρώθηκε ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.  Σε ό,τι αφορά τους Παίδες στο Όμνιουμ, ο Κωνσταντίνος Κούρος του Ροδήλιου πήρε την 6η θέση, ενώ στις Κορασίδες είχαμε χάλκινο μετάλλιο με την Κατερίνα Χατζηστεφανή από τον Ανταίο, αφού πήρε την 3η θέση μετά τη «συγκομιδή» και στα τέσσερα αγωνίσματα.

 

 

www.rodiaki.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο