Μύνημα δυσαρέσκειας προς τον κυβερνητικό βουλευτή της Αργολίδας από τον Κ.Σ. Άργους

Με ανοιχτή επιστολή προς τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό αποφάσισε ο Κυνηγετικός σύλλογος του Αργους να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την στάση που τήρησε κατά την διάρκεια του Νομοσχεδίου που πέρασε η Κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς, με το οποίο διαφωνούν οι κυνηγοί ανά την Ελλάδα, αναφορικά με συγκεκριμένες διατάξεις.

Στην επιστολή τους προς το βουλευτή οι κυνηγοί αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Mε την παρούσα επιστολή ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους εκπροσωπώντας 790 Κυνηγούς-Κυνόφιλους Έλληνες πολίτες εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά τους Κυνηγούς της Ελλάδας, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Διατηρήθηκε στο ακέραιο ο τιμωρητικός χαρακτήρας του Νομοσχεδίου εναντίον των Κυνηγών, μια απαράδεκτη διάκριση, στο πλαίσιο της ισονομίας των πολιτών, ως μοναδική κατηγορία ιδιοκτητών σκύλων που έχουν εξαντλητικές κυρώσεις. Κύριε βουλευτή με την ψήφο σας επί του νέου νόμου, σημαίνει ότι οι Έλληνες Κυνηγοί αλλά και οι κυνηγοί – Κυνόφιλοι της εκλογική σας περιφέρειας είναι ανεπιθύμητοι ή ότι ψηφίσατε χωρίς να γνωρίζετε τι ψηφίζετε.

 
 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top