Ο επιτυχημένος 2ος Μαραθώνιος Αγάπης κανόε καγιάκ και SUP

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, τη Μεγάλη Πέμπτη ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης κανόε καγιάκ και SUP.

Διοργανωτής ήταν ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ ΝΟΧ και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και την ΑΝΕΚ LINES.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΝΟΧ οι αθλητές του τμήματος κατάφεραν να διανύσουν συνολικά 91 χλμ., συνεπώς το ποσό το οποίο έχει συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος”. Επίσης, ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Σούδας δια μέσω των Ενοριών των Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκταρίου.

Στο περιθώριο της δράσης παρευρέθηκαν στο ναυταθλητικό κέντρο Σούδας εκπρόσωποι απ’ όλους τους διοργανωτές.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης σημείωσε σε δηλώσεις του πως «όταν συνυπάρχουν ο αθλητισμός με την ανθρωπιά προκύπει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Στα Χανιά, όλοι οι φορείς συνεργάζονταν ανέκαθεν για τον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που πάρθηκε από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου και την ΑΝΕΚ LINES. Είναι ό,τι πιο σπουδαίο να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας και για μια ακόμη φορά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο».

Από τον Δήμο Χανίων τοποθετήθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης. «Σαν τμήμα κοινωνικής πολιτικής και ως Δήμος Χανίων νιώθουμε μόνο περηφάνια που αυτές ειδικά τις μέρες υπάρχει πολύ ψηλά το αίσθημα της αλληλεγγύης, μέρες αγάπης και Ανάστασης για την ψυχή μας και για τους συνανθρώπους μας», τόνισε η κα Ζερβουδάκη ενώ ο κ. Μιχαηλάκης δήλωσε: «Ολοι μαζί οι φορείς συμβάλλουν για το καλό της κοινωνίας και ειδικότερα για τη στήριξη του συλλόγου “Συνάνθρωπος”. Ο αθλητισμός έχει δείξει ότι έχει ανθρώπινο πρόσωπο, ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης έχει έναν κοινωνικό χαρακτήρα και γι’ αυτό ήταν σημαντικό όλοι να στηρίξουν αυτή τη δράση».

Από μέρους της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”, ο πρόεδρος, Σήφης Χιωτάκης επεσήμανε τα εξής: «Ευχαριστούμε για δεύτερη χρονιά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και ειδικότερα το τμήμα κανόε καγιάκ. Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ελπίζουμε να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο. Για τον “Συνάνθρωπο”, αυτά τα χρήματα που συγκεντρώνονται, είναι πολύτιμα για να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του στα Χανιά. Ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Τέλος, από μέρος του συλλόγου γονέων & φίλων κανόε καγιάκ ΝΟΧ, η Λία Τσαμουρτζή τόνισε τα εξής: «Για μια ακόμη χρονιά ο σύλλογος είναι δίπλα στον “Συνάνθρωπο” με τον Μαραθώνιο Αγάπης. Τα παιδιά μας κωπηλατούν από το πρωί για να βοηθήσουν και να τονίσουν τη σημασία της φιλανθρωπίας».

 

 

www.flashnews.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο