Οι ετοιμασίες του Κ.Σ. Πύλης για την νέα κυνηγετική περίοδο

Το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι για την κυνηγετική χρονιά 2021-2022 αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
 
α. Στη θέση της γραμματέας του συλλόγου για το τρίμηνο από 05 Αυγούστου έως 05 Νοεμβρίου ορίστηκε μετά από διαγωνισμό η κυρία Τζιωρτζιώτη Νικολέτα στο ποσό των 1.050 ευρώ συνολικά.
β. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όσοι κυνηγοί θα εκδώσουν άδεια για πρώτη φορά θα απαλλάσσονται της τακτικής και έκτακτης εισφοράς προς το σύλλογο.
γ. Όσοι κυνηγοί θα εκδώσουν την άδειά τους στο σύλλογό μας θα λάβουν ως δώρο ένα αδιάβροχο Ελβετικό φαρμακείο εφοδιασμένο με φαρμακευτικά σκευάσματα που θα καλύπτουν θέματα δηλητηρίασης των σκυλιών μας αλλά και δειγμάτων φιδιού και συγκεκριμένα οχιάς. Το φαρμακείο αυτό που η αξία του θα ανέρχεται σε περίπου πέντε (5) ευρώ θα καλυφθεί από χορηγούς – φίλους του συλλόγου ώστε το ποσό που θα καταβάλει ο σύλλογός μας θα είναι πολύ μικρό. 
Σε επόμενη ανάρτηση και αφού ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την προμήθειά του θα αναφερθούν τα ονόματα των χορηγών αλλά και φωτογραφίες του φαρμακείου αλλά και των σκευασμάτων που θα περιέχει.
 
Η απόφασή μας αυτή αποτέλεσε αποτέλεσμα ώριμης σκέψης μετά τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για τους αγαπημένους μας συντρόφους τα σκυλιά μας.
Θέλουμε να ενημερώσουμε την Ελληνική Κοινωνία ότι η σχέση κυνηγού με το σκύλο του είναι σχέση στοργής, αγάπης και φροντίδας. Αποτελεί ισότιμο μέλος της οικογένειας του κυνηγού και ανατρέφεται με αγάπη και πάρα πολλή υπομονή.
 
 
Με εκτίμηση Το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο