Το Red Bull Art of Motion τον Οκτώβρη στην Ιταλία

Το Red Bull Art of Motion είναι ένας διαγωνισμός γεμάτος θέαμα και φινέτσα. Γι’ αυτό το λόγο μετά την Οία στη Σαντορίνη, στις 5 Οκτωβρίου 2019, επιλέξαμε να γίνει στην πόλη Ματέρα της Ιταλίας, ένα από τα πιο συναρπαστικά και μοναδικά μέρη στον κόσμο. Οι καλύτεροι freerunners του κόσμου θα διαγωνιστούν στις σκεπές της πόλης, δείχνοντας την τεχνική τους, το στυλ τους και τη δημιουργικότητά τους. 12 άντρες και 6 γυναίκες θα διαγωνιστούν φέτος τον Οκτώβριο για τον τίτλο στο main event.

Στους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονται οι νικητές του Red Bull Art of Motion 2017 και άλλων διεθνών διαγωνισμών (Air Wipp Challenge, NAPC και Lion City), μία θέση wildcard από την Ιταλία και οι νικητές των online και onsite qualifiers.

Για περισσότερες πληροφορίες: redbullartofmotion@redbull.it.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από το Red Bull και χρηματοδοτείται από την πόλη Ματέρα και το Ίδρυμα Matera Basilicata 2019, βάζει προκλήσεις στους ελίτ αθλητές του παγκόσμιου freerunning από το 2007. Φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ιταλία με φόντο το γραφικό σκηνικό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2019.

 

 

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top