Στη Λάρισα οι διαδρομές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους Δήμους Λαρισαίων, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Φαρκαδόνας και τον Π.Γ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ, διοργανώνει στις 18, 19 και 20 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών σε διαδρομές του νομού Λάρισας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου και ώρα εκκίνησης 17:00 με διαδρομή Νίκαια, Άγιοι Ανάργυροι. Την ίδια μέρα, νωρίτερα, στις 14:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το τεχνικό συνέδριο και οι εγγραφές στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.
Το Σάββατο 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και Τοπικό Πρωτάθλημα με ώρα εκκίνησης 16:00 με διαδρομή Νίκαια – Άγιοι Ανάργυροι. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 150 ποδηλάτες από όλη τη χώρα, που μαζί με τους συνοδούς και τους τεχνικούς θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα. Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιείται μια φορά κάθε χρόνο και από την όποια θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, είχε συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ , Αστυνόμο Α’ Αθανάσιο Μπαντή και τον Σάββα Τσοπούρογλου, ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση της εκδήλωσης και την διασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.

 

 

www.thessaliatv.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top