Στην τελική ευθεία για το Τρόπαιο Τρικάλων του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων

Οι προετοιμασίες έχουν τελειώσει και τα όμορφα τοπία που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι προετοιμασμένα για να υποδεχθούν τους κυναγωγούς και φίλους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορονοϊού, τα μέλη του Δ.Σ. και όσα από τα μέλη μας που θα είναι παρόν και θα εμπλέκονται στην διοργάνωση του αγώνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσου ένα RAPID TEST για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Ο όμιλος θέλει να παρακαλέσουμε θερμά όσους έρθουν στον αγώνα να πραγματοποιήσουν RAPID TEST συμβάλοντας στην προσπάθεια για ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στην γραμματεία θα υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικό για όλους. Όπως σε κάθε αγώνα του όμιλου στην μπεκάτσα έτσι και φέτος το Σάββατο το μεσημέρι θα σας περιμένει η καθιερωμένη προβατίνα με μανέστρα.

Τόπος συνάντηση είναι η καλύβα στην θέση Κόρπ στις 07:00 όπου θα αναχωρήσουν όλοι για τα τερέν.

Ευχαριστίες δίνονται στον πρόεδρο και το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης , τον Βαγγέλη Φιλλίπου και το κατάστημα του “Ψητοπωλείο το Χασαποσέρβικο” και τον Γιώτα Γεώργιο “Κατάστημα κυνηγετικών ειδων ” που στέκονται δίπλα στον όμιλο και με την βοήθεια τους πραγματοποιείται ο αγώνας.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο