Συνάντηση του Κ.Σ. Αμπελοκήπων με τον κ. Πέτσα

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στέλιο είχε ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων!
Ο υπουργός πραγματοποιεί περιοδεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό του κοινού έναντι του covid 19, εμείς αδράξαμε την ευκαιρία και τον συναντήσαμε θέτοντας τα δικά μας ζητήματα. Ώντας ανάμεσα στους προσκεκλημένους φορείς του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου ήταν κι ο σύλλογός μας.
 
Οι απόψεις, οι προτάσεις και οι τοποθετήσεις του Κ/Σ Αμπελοκήπων ήταν από αυτές που ανάγκασαν τον Υπουργό να δώσει απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούν το κυνήγι αλλά και πιο ειδικά στο νομοσχέδιο περί ευζωίας των ζώων “Αργος”. Μάλιστα ο κ. Πέτσας ανέφερε πως το νομοσχέδιο δεν θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, ως είχε στην διαβούλευση αλλά θα ληφθούν υπόψιν και οι δικές μας προτάσεις.
 
Είναι άξιο αναφοράς ότι ο υπουργός διπλασίασε τον προβλεπόμενο χρόνο της συζήτησης μόνο και μόνο για να απαντήσει στα δικά μας ζητήματα.
Τιμή για μας, αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Υπουργός είχε ιδία γνώση για τις πολλές δράσεις του συλλόγου μας.
Τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων εκπροσώπησε επάξια ο Γ.Γ. Γιάννης Φραγγίδης, μιας και ο πρόεδρος δε στάθηκε δυνατό να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
 
Σύντομα ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων θα πραγματοποιήσει ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα (Νομοσχέδιο Άργος, Ρυθμιστική, Εμβολιασμό κλπ). Η ενημέρωση θα γίνει σε ανοιχτό χώρο, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα.
Ως τότε καλούμε όλα μας τα μέλη να είναι σε εγρήγορση για οτιδήποτε χρειαστεί!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο