Τα καλύτερα στην 37η έκθεση Μορφολογίας του ΟΦΕΙ

Η 37η έκθεση μορφολογίας με αναγνώριση, ειδικό μορφολογικό έλεγχο Π1, ειδικό έλεγχο σχέσεως κρανίου ρύγχους σε όλους τους ΕΙ και πιστοποίηση σωστού χρώματος νυχιών, στην Πτολεμαΐδα στις 22 Αυγούστου 2021 είναι πλέον παρελθόν.
Μία άκρως πετυχημένη διοργάνωση σε συνεργασία ξανά φέτος με το κυνηγετικό σύλλογο Εορδαίας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σημειώθηκε ένα ρεκόρ για την έκθεση αυτή φέτος, παρελαύνοντας 75 περίπου Ελληνικοί ιχνηλάτες από την πόλη της Πτολεμαΐδας και από τα τερέν της έκθεσης.
Ένας αριθμός συμμετεχόντων σκύλων, που θα ζήλευαν ακόμα και οι μεγαλύτεροι διοργανωτές και που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι το έργο του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ έχει θετικά και μόνο αποτελέσματα για τη φυλή και τη σωστή εκτροφή. Οργανωτικά η εκδήλωση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες διοργανώσεις που γίνονται στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και πιστεύω ότι θα ζήλευαν και άλλοι διοργανωτές την άρτια από κάθε πλευράς οργάνωση της εκδήλωσης η οποία άφησε άφωνους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
 
Συγχαρητήρια στον Κυνηγετικό σύλλογο Εορδαίας, το Δ.Σ., τους θηροφύλακες, όλους όσους συνέβαλαν βοηθώντας να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, τους θεατές και όλους τους συμμετέχοντες που ήρθανε και από τις γύρω περιοχές αλλά και από πολύ μακριά για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του ΟΦΕΙ, το Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο και τέλος την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κα Διαδαμόγια Κατερίνα (περιφερειακή σύμβουλος). Επίσης να ευχαριστήσουμε την γραμματεία, η οποία είχε πάρα πολλή δουλειά στην εκδήλωση αυτή και συγκεκριμένα την κα Αναστασία Καραγιαννάκη (γραμματέα του Κ.Σ. Εορδαίας) και την Πρόεδρο της ελεγκτικής επιτροπής του ΟΦΕΙ Semina Venetsani, η οποία κρατούσε το αρχείο του ελέγχου της σχέσεως κρανίου ρύγχους όλων των Ελληνικών ιχνηλατών.
 
Τέλος, ευχαριστίες να δωθούν στους δύο ακούραστους κριτές στις ομάδας εκτροφής κ. Αθανάσιο Γκόπη και κ. Fragidis , που για άλλη μία φορά ακολούθησαν τον ΟΦΕΙ για να δώσουν τις υπηρεσίες τους και να προχωρήσει το έργο το οποίο εδώ και 6 χρόνια έχει πάρει πλέον σάρκα και οστά. Όλα ήταν τέλεια, όλα ήταν πολύ οργανωμένα και οι θεατές και ο κόσμος που παραβρέθηκε εκεί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα ατυχές φραστικό επεισόδιο για 1 λεπτό εκτός στίβου, δεν ήταν ικανό να χαλάσει και να σπηλώσει αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση όπως κι αν είχε μελετηθεί για να γίνει.
 
Στην έκθεση αυτή και στον ειδικό μορφολογικό έλεγχο Π1, είχαμε άλλους δυο ακόμη Ελληνικούς ιχνηλάτες με πιστοποιητικό Π1, εκ των οποίων το ένα από αυτά είναι ΒΕΑ 1 και πιστοποιήθηκε με βαθμολογία 98 βαθμούς και 3 Άστρα και είναι το πρώτο σκυλί ΒΕΑ 1 μέχρι στιγμής πού καταφέρνει να πιστοποιηθεί με το πιστοποιητικό ειδικού μορφλογικού ελέγχου Π1 και με τόσο υψηλή βαθμολογία και είναι ιδιοκτησίας Αποστολης Μητατσελης.
Εδώ να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο σκυλί που πιστοποιείται με 3 άστρα μετά από την αυστηροποίηση που έγινε πριν 2 χρόνια στο μήκος του αυτιού έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία, που σημαίνει ότι τα παλιά σκυλιά που πιστοποιήθηκαν με Π1 μπορεί σήμερα να μην πέρναγαν κάποια από αυτά την μέτρηση αυτή.
Το δεύτερο σκυλί που πιστοποιήθηκε με Π1 και 1 Άστρο ήταν του κυρίου Ντάγκα Ιωάννη, ΒΕΚ και είναι ο τρίτος ΕΙ που έχει στην κατοχή του με Π1. Τα στοιχεία των σκύλων αναγράφονται στα αποτελέσματα και δίπλα την ένδειξη Π1.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους σας και ραντεβού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή.
Ο ΟΦΕΙ συνεχίζει ακάθεκτος με διαφάνεια, προσήλωση και σοβαρότητα.
Καλή αντάμωση φίλοι μας.
 
Τα αποτελέσματα της έκθεσης:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ
1ος ΠΥΡΟΣ ΒΕΚ-134357 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Ντάγκας Ιωάννης – ΕΚΤΡ. Αγγελής Δημ.
2ος. ΛΥΣΚΟΣ ΒΕΑ1-14350 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Π1 (3 ΑΣΤΡΑ) – Ιδιοκτ. Μητατσέλης Απόστολος.
3ος ΕΡΜΗΣ ΒΕΚ-163976 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Βαϊρινός Αθανάσιος- Εκτρ. Βουδούρης Δημ.
4ος ΕΡΜΗΣ ΒΕΚ-179031 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Νίκου Γρηγόρης – Εκτρ. Νίκου Γρηγόρης
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΗΛΥΚΩΝ
1η ΕΛΛΑΣ ΒΕΚ-273784 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Π1 (1 Άστρο)- Καλύτερο Ημερας – Ιδιοκτ. Ντάγκας Ιωάννης – Εκτρ. Ντάγκας Ιωάννης.
2η ΝΑΥΣΙΚΑ ΒΕΚ- 134361 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Ντάγκας Ιωάννης- Εκτρ. Αγγελής Δημ.
3η ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΙΑΤΑΚΙ ΑΥΓΗΣ ΒΕΚ-164244 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Αναστασιάδης Τάσος- Εκτρ. Αναστασιάδης Τάσος.
4η ΛΙΖΑ ΒΕΑ1-14091 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Κουτσιώρας Βασίλειος
 
ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ
1ος. ΜΠΟΜΠΗΣ ΒΕΑ1-13720 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, Ιδιοκτ. Γκουνέλας Ιωάννης
 
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΗΛΥΚΩΝ
1η ΜΕΝΙΑ ΒΕΑ1-13684 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Πανταζής Αναστάσιος
2η ΡΙΤΑ ΒΕΑ1-13718 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Γκουνέλας Ιωάννης
 
ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
1η ΑΘΗΝΑ ΒΕΑ1-13719 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ίδιοκτ. Γκουνέλας Ιωάννης
 
ΝΕΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ
1ος ΤΖΕΚΟΣ ΒΕΚ-178878 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ίδιοκτ. Αναστασιάδης Τάσος
 
ΕΦΗΒΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ
1η ΡΙΤΑ ΓΙΑΤΑΚΙ ΑΥΓΗΣ ΒΕΚ-177213 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ – Ιδιοκτ. Αναστασιάδης Τάσος – Εκτρ. Αναστασιάδης Τάσος
2η ΜΙΡΚΑ ΠΑΪΚΟ ΝΤΙ ΠΕΛΛΑ ΒΕΚ-176097 ΚΑΛΟΣ, Ιδιοκτ. Ζέλτσης Δημ. – Εκτρ. Ζέλτσης Δημ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top