Το Cliff Diving στον Αγιο Νικόλαο έρχεται στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο χρόνος και ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΔΑΝ δε θα επιτρέψουν τελικά στον Δήμο Αγίου Νικολάου να διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «Ηigh Diving» τον προσεχή Ιούλιο στα βράχια της λίμνης, δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης.

Έτσι, παρά το ότι το προηγούμενο διάστημα προηγήθηκαν συναντήσεις και με παράγοντες της Διεθνούς Κολυμβητικής Ομοσπονδίας -FINA (Fédération Internationale De Natation)  και της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) και παρά τις θετικές προθέσεις και των δύο φορέων η μεγάλη διοργάνωση να λάβει χώρα στην πρωτεύουσα του Λασιθίου, τόσο λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών της λίμνης όσο και της δεδομένης εμπειρίας από τις επιτυχείς διοργανώσεις του CliffDiving τα προηγούμενα χρόνια (2016-19), αυτό τελικά δεν μπόρεσε να γίνει κατορθωτό για τους παραπάνω λόγους.

Έτσι, ο προγραμματισμός του ΠΑΟΔΑΝ αλλάζει και προβλέπει πλέον τη διοργάνωση του 5ου Cliff Diving στον Άγιο Νικόλαο. Για πρώτη φορά μετά τους αγώνες επίδειξης του 2019, την τελευταία «κανονική» και προ κορονοϊού χρονιά, αφού το 2020 και το 2021 το event αναβλήθηκε λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξάκη, το φετινό Cliff Diving θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Σεπτεμβρίου, με το ακριβές πλαίσιο των αγώνων ακόμη να μην έχει συγκεκριμενοποιηθεί.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

www.anatolh.com

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο