Ελεύθερη πτώση στην Ελλάδα

Όσο για εσάς που απαιτείτε πολύ… υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης, η ελεύθερη πτώση πάνω από τα ελληνικά τοπία είναι μία πρόκληση. Οι εγκαταστάσεις για ελεύθερη πτώση στην Ελλάδα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, τη Θήβα, τη Λαμία και κοντά στην Αθήνα. Παράλληλα, λειτουργούν σχολές εκπαίδευσης στην ελεύθερη πτώση και οργανώνεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού.

Ελεύθερη πτώση: μία περιπέτεια έντονη που σας προκαλεί να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας, καθώς κοιτάτε από ψηλά τοπία μοναδικής ομορφιάς, στις ειδικές Ζώνες Ρίψης της χώρας. Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία -μέλος της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας, της F.A.I. (Federation Aeronautique Internationale), της Europe Airsports, της European Microlight Federation και της European Gliding Union- σας προτείνει αναγνωρισμένες σχολές αλεξιπτωτισμού, που έχουν και την έγκριση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Βρίσκονται στα Μέγαρα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λαμία, στη Θήβα, στην Κρήτη.

Αν είστε αρχάριοι στην ελεύθερη πτώση, μπορείτε να παρακολουθήσετε σειρά σεμιναρίων από πιστοποιημένους Έλληνες εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία. Εάν είστε έμπειροι στο άθλημα, τότε σας παρέχεται το αεροσκάφος και ο εξοπλισμός –αλεξίπτωτα τελευταίας τεχνολογίας, στολή, ειδικά γυαλιά και κράνος. Κάθε χρόνο, το Σεπτέμβριο, διοργανώνεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού.

 

www.discovergreece.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top