Ξεκίνησε ο Μαραθώνιος Αγάπης του ΝΟΧ στα Χανιά

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης ο Μαραθώνιος Αγάπης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, την ΑΝΕΚ LINES και τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Κανόε Καγιάκ του ΝΟ Χανίων.

Οι αθλητές/τριες του τμήματος θα κωπηλατούν με Κανόε Καγιάκ & Sup στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας (στον κολπίσκο μπροστά από την ιχθυόσκαλα) με σκοπό να διανύσουν από 90 έως 120 km. O Μαραθώνιος Αγάπης λαμβάνει χώρα από τις 08:00 π.μ. με ώρα λήξης στις 18:00 μ.μ.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποστηρίξουν την Φιλανθρωπική Αθλητική Δράση, μπορούν να επιλέξουν μέσα από την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της χρηματοδότησης που επιθυμούν, επιλέγοντας από ένα ευρώ έως πέντε ευρώ το χιλιόμετρο, το οποίο θα πολλαπλασιαστεί με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές/τριες.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου σε λογαριασμό της Ομάδας Στήριξης ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, αφού σας κοινοποιηθούν τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές/τριες.

Πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την Φιλανθρωπική Αθλητική Δράση μπορούν να καταθέτουν απευθείας το ποσό της αρεσκείας τους στους παρακάτω λογαριασμούς:

 

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής για επιχειρήσεις  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV_9AFRq_xDXRdpo9IK-TwjuDiAxx_BOPiiYmjd1LyFrCBEQ/viewform?usp=sf_link

Τραπεζικοί λογαριασμοί της Ομάδας Στήριξης Συνάνθρωπος
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝGR9706900010000000176976002
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΙΑΩΣ GR8901727580005758099312481

Αιτιολόγηση κατάθεσης : Μαραθώνιος Αγάπης ΝΟ Χανίων

Επίσης θα πραγματοποιηθεί και παράλληλη δράση για συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες της Σούδας διαμέσου των ενοριών του Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκτάριου Σούδας.

 

 

www.zarpanews.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top