Το Spetsathlon επιστρέφει δυναμικά για 8η χρονιά στις Σπέτσες

Το Spetsathlon, η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητικού τουρισμού επιστρέφει δυναμικά για 8η χρονιά στο πανέμορφο νησί των Σπετσών για να προσφέρει για ακόμη μια φορά στιγμές συγκίνησης, χαράς και διασκέδασης για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους θεατές που παραβρεθούν.

Το μεγάλο γεγονός του αθλητισμού, που σηματοδοτεί και την έναρξη της τουριστικής σεζόν το νησιού, με μότο το #2winis2participate θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο, 13 με 15 Μαΐου 2022, στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού και θα λάβουν μέρος πάρα πολλοί λάτρεις της κολύμβησης, της ποδηλασίας και του τρεξίματος. Η διοργάνωση έχει πλήθος αγωνιστικών επιλογών σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Αγώνες

Ειδικότερα, το Σάββατο 14 Μαΐου θα λάβουν χώρα οι κολυμβητικοί αγώνες 1χλμ. & 3χλμ., ο χαρακτηριστικός αγώνας δρόμου 5χλμ. και ο αγαπημένος ποδηλατικός αγώνας 25χλμ. περιμετρικά του νησιού. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 15 Μαΐου με τη διεξαγωγή των χαρακτηριστικών τριάθλων Sprint & Endurance. Φέτος για πρώτη φορά θα δοθεί στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να χαράξουν δωρεάν το μετάλλιό τους με τα αρχικά τους και το χρόνο επίδοσής τους.

Με τη συμμετοχή πρωταθλητών

Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτελεί η συμμετοχή πλήθους πρωταθλητών σε διάφορα αγωνίσματα του Spetsathlon 2022. Ενδεικτικά, θα αγωνιστούν, ο Πρωταθλητής κολύμβησης, Δημήτρης Κουλούρης  με την ομάδα του Arla PROTEIN, ο Πρωταθλητής κολύμβησης, Γιάννης Δρυμωνάκος, με την ομάδα της GARMIN και η Πρωταθλήτρια στίβου, Αναστασία Μαρινάκου με την ομάδα της HERBALIFE NUTRITION.

Ειδική μνεία αξίζει και για τη συμμετοχή του δρομέα μεγάλων αποστάσεων Μάριου Γιαννακού, με την ομάδα της Deloitte, που συγκίνησε το πανελλήνιο κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου κουβαλώντας στην πλάτη του την τότε φοιτήτρια Ελευθερία Τόσιου, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Παράλληλες δράσεις

Παράλληλα με τις αθλητικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα πολυάριθμες κοινωνικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού, αλλά και θα επιστρέψει το αγαπητό σε όλους Melissa Pasta Night, ενώ η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει με το πρώτο Stretching Session powered by Technogym, στην εμβληματική πλατεία Ποσειδωνίου! 

Αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης θα αποτελέσουν και οι 360 εθελοντές Σπετσιώτες που θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση και με την συμβολή τους θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή της.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://spetsathlon.com/en/homepage/

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top