Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου στην Κω

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει στην Κω από την ΤΕ Δωδεκανήσου το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει ν’ αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τρίτη.

Τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα από την προκήρυξη:

Α) ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 12/6/2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ/ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

(ΑΝΔΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ σε κοινή κατάταξη), ΜΑΣΤΕΡΣ: 22,0χλμ.
(ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ σε κοινή κατάταξη), ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 16,6χλμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

14:00 Άνοιγμα Γραμματείας – επικύρωση συμμετοχών.
14:45 Τεχνικό Συνέδριο Αρχηγών των Ομάδων
15:30 Εκκίνηση ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, και στην συνέχεια ΠΑΙΔΕΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΣΤΕΡΣ, ΕΦΗΒΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ.  Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.
18:30 Απονομές Επάθλων

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ∆ΙΑ∆ΡΟΜΗ: 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ – ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:  Γυμνάσιο-Λύκειο Αντιμάχειας, Επαρχιακή οδός  Αντιμάχεια Κέφαλος, αναστροφή στο μελισσοκομικό εργαστήρι «Μέλισσα» Απόσταση 16,6χλμ. 

ΑΝΔΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ – ΜΑΣΤΕΡΣ: Γυμνάσιο-Λύκειο Αντιμάχειας, Επαρχιακή οδός Αντιμάχεια Κέφαλος, αναστροφή Paradise Beach. Απόσταση 22.0χλμ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ποδηλάτες που ανήκουν σε σωματεία – μέλη της Τ.Ε.Δ.  Δεν υπάρχει περιορισμός αθλητών ανά σωματείο.

∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο με την χρήση της συνημμένης φόρμας δήλωσης συμμετοχής μέχρι την Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 με e-mail στο tedodekanisou@gmail.com

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Η Γραμματεία θα λειτουργεί στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.  Η Γραμματεία θα ανοίξει στις 14:00 για την παράδοση δελτίων και την παραλαβή αριθμών από τον εκπρόσωπο του σωματείου, συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του.  Επιστροφή των αριθμών των αθλητών συγκεντρωτικά από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην Γραμματεία, αμέσως μετά το πέρας του αγώνα.  Τα δελτία θα παρακρατούνται μέχρι την λήξη των αγώνων.  Υπογραφή στο φύλο αγώνα, μέχρι και 20’ πριν την εκκίνηση του κάθε αθλητή, με επίδειξη της ατομικής κάρτας υγείας. 

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Στον ίδιο χώρο, την ημέρα του αγώνα στις 14.45

Β) ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 13/6/2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ/ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

ΑΝΔΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ σε κοινή κατάταξη 96χλμ. (4 στροφές)
ΜΑΣΤΕΡΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ σε κοινή κατάταξη 72χλμ. (3 στροφές)
ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 48χλμ. (2 στροφές)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

08:00 Άνοιγμα Γραμματείας – επικύρωση συμμετοχών.
08:45 Τεχνικό Συνέδριο Αρχηγών των Ομάδων
09:30 ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
11:15 ΑΝΔΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ, 11.25 ΜΑΣΤΕΡΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ
14:30 Απονομές Επάθλων

 

Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.  Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν περεταίρω κατηγορίες σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ, και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ∆ΙΑ∆ΡΟΜΗ: Εκκίνηση/Τερματισμός: Λαγούδι (Κέντρο διασκέδασης «Νέα Φαντασία») – Οδός Μελίνας Μερκούρη – Κως Πυλί – Λίμνη Πυλί – προς Καρδάμαινα- δεξιά προς ΧΥΤΑ- δεξιά Επαρχιακή Οδός Κέφαλος Κως – δεξιά Μελίνας Μερκούρη – Τερματισμός (στροφή 24χλμ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.rodiaki.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top